andriu Napisano 26 Luty 2011 Autor Napisano 26 Luty 2011 Witam Chłopacy jak lepiej stroić proximę do gruntu sonda powinna byćrantem do gruntu czy większa jej powierzchnią który rodzaj lepszy nr 1 czy 2 .Pozdrawiam andriu
pawcion123 Napisano 26 Luty 2011 Napisano 26 Luty 2011 Pierwszy raz coś takiego widzę :)Ja zawsze stroiłem tak jak na 1 rysunku.pzdr.
andriu Napisano 26 Luty 2011 Autor Napisano 26 Luty 2011 Z instrukcji Rutusa proximy - podnieść sondę na wysokość bioder, trzymając z dala od wszelkich przedmiotów metalowych- nacisnąć i przytrzymać czarny przycisk z napisem GROUND" - wykrywacz wykona korekcję sygnałuniezrównoważenia sondy oraz korekcję fazy toru odbiorczego. Informacja WZOR" - nie jest ważna wprocesie użytkowania wykrywacza - pojawia się tylko i wyłącznie w celach ew. serwisu- po pięciu sygnałach dźwiękowych pojawi się napis SONDA DO GRUNTU PUSC PRZYCISK". Należyprzyłożyć sondę do gruntu i puścić przycisk.podnieść tylko jak ?
pawcion123 Napisano 26 Luty 2011 Napisano 26 Luty 2011 Na mój przeciętny rozum to trza zrobić tak.podnosisz sondę wykrywacz w pozycji poziomej na wysokości bioder"naciskasz ground,trzymasz aż pojawi się napis ...do gruntu.sonda do gruntu płasko,puszczasz przycisk.no i gitara.pzdr.
ziarnoo Napisano 26 Luty 2011 Napisano 26 Luty 2011 ja tez mam proxime i stosuje sie do zalecen pana rutusa. czyli obrazek 1.
fidzir Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 a jakże,opcja tylko nr.1,dwójka nie wchodzi w rachubę..
andriu Napisano 27 Luty 2011 Autor Napisano 27 Luty 2011 moje wypociny w paincie Opiszcie w jaki sposób wy stroicie wasze proximy ?
Tradytor Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 A co tu opisywać przecież to proste jak konstrukcja młotka.Kolega pawcion opisał
Polonez_ Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 chyba sama nazwa mówi do gruntu" a nie do powietrza nad gruntem"...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.