ziarnoo Napisano 24 Luty 2011 Autor Napisano 24 Luty 2011 witam, moze jest ktos chetny z kolegow pojechac gdzies pokopac w ten weekend? mozna jechac na 1 wojne na 2 ale mi to jest obojetne.wazne zeby sie gdzies ruszyc i cos znalezc.pozdrawiam piszcie na maila wowkrk@interia.pl
cupek6 Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Chyba nie będzie wielu chętnych .Komu się chce machać kilofem ? Już blisko do wiosny , też się nie mogę doczekać .Pozdrawiam .
ziarnoo Napisano 25 Luty 2011 Autor Napisano 25 Luty 2011 a jednak, jeden chetny sie juz nalazl, wiec pewnie jutro albo w niedziel wypad na 1 wojne pod krakow. pozdrawiam
wodzu_ Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 Witojcie i jak wypad bylo co, ziemia zmarznieta i to solidnie. Osobiscie poczekam na odwilz.
cupek6 Napisano 3 Marzec 2011 Napisano 3 Marzec 2011 Też jestem ciekaw , ale tak jak Wodzu_ ,jeszcze poczekam . A propos wypadu... Może Wodzu" w końcu uskutecznimy jakiś wspólny wypad ? Oczywiście jak warunki będą lepsze . GG Ci wysłałem ale się nie odezwałeś . Pozdrawiam .
mac3 Napisano 4 Marzec 2011 Napisano 4 Marzec 2011 Ja próbowałem sprawdzać grunt patykiem - ale, jak kolega napisał, trzeba tu kilofa. Już niedługo, mam nadzieję :-)
wodzu_ Napisano 4 Marzec 2011 Napisano 4 Marzec 2011 Witajcie cupek6 sorki zagoniony jestem ostatnio jak sie ociepli ruszymy w plener ma pare miejsc wartych spradzenia.
KlemenS Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 Troche mnie bawia te tytuly wspolnych Krakowskich wypadow:)to miasto ma jakis ewidentny problem z tym, bo w innych go brak.Osobiscie tylko z 1 osoba sie ustawilem na wyjazd w teren z forum, a pisalem z kilkoma ktorzy wyrazali pelna gotowosc, a pozniej okazywalo sie ze nagle cos im wypadlo.Co do gadania ze pogoda kiepska, albo ziemia zamarznieta to tez takie marudzenie. Fant wykopany pod Krakowem ok. 3 tyg temu, 2 tyg tez cos z I wojenki wyskoczylo, wiec jednak jesli sie tylko chce, to mozna prawda?
mac3 Napisano 8 Marzec 2011 Napisano 8 Marzec 2011 Pewnie, że można ale my centusie chcemy zaoszczędzić na kilofach :-)
ziarnoo Napisano 9 Marzec 2011 Autor Napisano 9 Marzec 2011 witam klemens forel, ja z forum spotkalem sie z dwoma osobami na kopanie. mi nie straszna pogoda ani bloto ani chaszcze i dysponuje duza iloscia czasu. odezwij sie do mnie na maila wowkrk@interia.pl coraz ladniej robi sie na polu wiec mozna wyskoczyc gdzies ten weekend. pozdrawiam
ziarnoo Napisano 12 Marzec 2011 Autor Napisano 12 Marzec 2011 niedziela 13.03.2011. jade z jednym kolega na wykopki na 1 wojne gdzies kolo krakowa. wymarsz o 10
mac3 Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 A ja zacząłem o 6-tej. Ręce bolą, bo to pierwszy raz i nieprzyzwyczajone. Myślicie, że sam byłem? Co chwilę się na kogoś natykałem - a to spóźnieni kochankowie wracający z imprezy chyba a to chmara fotografów co na wschód słońca wyszła. Ale w sumie nie ma jak się poruszać trochę z rana. Pzdr.
ziarnoo Napisano 13 Marzec 2011 Autor Napisano 13 Marzec 2011 my juz wrucilismy, znalezlismy troche fantow z 1 wojenki. zdjecia wkleje potem. pozdrawiamy.
ziarnoo Napisano 14 Marzec 2011 Autor Napisano 14 Marzec 2011 i cisza..... jak czyscicie kielichy ze szrapneli?
ziarnoo Napisano 16 Marzec 2011 Autor Napisano 16 Marzec 2011 caly czas cisza a ja juz planuje nastepny wypad;)
ziarnoo Napisano 18 Marzec 2011 Autor Napisano 18 Marzec 2011 w czwartek odbyl sie nastepny wypad. bylo spoko i cos sie znalazlo. wieczorem dalsza relacja opowiesci. i fotorelacja. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.