Skocz do zawartości

kopanie w weekend w krakowie.

ziarnoo

Rekomendowane odpowiedzi

witam, moze jest ktos chetny z kolegow pojechac gdzies pokopac w ten weekend? mozna jechac na 1 wojne na 2 ale mi to jest obojetne.wazne zeby sie gdzies ruszyc i cos znalezc.pozdrawiam piszcie na maila wowkrk@interia.pl

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Też jestem ciekaw , ale tak jak Wodzu_ ,jeszcze poczekam . A propos wypadu... Może Wodzu" w końcu uskutecznimy jakiś wspólny wypad ? Oczywiście jak warunki będą lepsze . GG Ci wysłałem ale się nie odezwałeś . Pozdrawiam .

Troche mnie bawia te tytuly wspolnych Krakowskich wypadow:)
to miasto ma jakis ewidentny problem z tym, bo w innych go brak.
Osobiscie tylko z 1 osoba sie ustawilem na wyjazd w teren z forum, a pisalem z kilkoma ktorzy wyrazali pelna gotowosc, a pozniej okazywalo sie ze nagle cos im wypadlo.
Co do gadania ze pogoda kiepska, albo ziemia zamarznieta to tez takie marudzenie. Fant wykopany pod Krakowem ok. 3 tyg temu, 2 tyg tez cos z I wojenki wyskoczylo, wiec jednak jesli sie tylko chce, to mozna prawda?

witam klemens forel, ja z forum spotkalem sie z dwoma osobami na kopanie. mi nie straszna pogoda ani bloto ani chaszcze i dysponuje duza iloscia czasu. odezwij sie do mnie na maila wowkrk@interia.pl coraz ladniej robi sie na polu wiec mozna wyskoczyc gdzies ten weekend. pozdrawiam

A ja zacząłem o 6-tej. Ręce bolą, bo to pierwszy raz i nieprzyzwyczajone. Myślicie, że sam byłem? Co chwilę się na kogoś natykałem - a to spóźnieni kochankowie wracający z imprezy chyba a to chmara fotografów co na wschód słońca wyszła. Ale w sumie nie ma jak się poruszać trochę z rana. Pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie