ziarnoo Napisano 24 Luty 2011 Autor Share Napisano 24 Luty 2011 witam, moze jest ktos chetny z kolegow pojechac gdzies pokopac w ten weekend? mozna jechac na 1 wojne na 2 ale mi to jest obojetne.wazne zeby sie gdzies ruszyc i cos znalezc.pozdrawiam piszcie na maila wowkrk@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Chyba nie będzie wielu chętnych .Komu się chce machać kilofem ? Już blisko do wiosny , też się nie mogę doczekać .Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 25 Luty 2011 Autor Share Napisano 25 Luty 2011 a jednak, jeden chetny sie juz nalazl, wiec pewnie jutro albo w niedziel wypad na 1 wojne pod krakow. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Witojcie i jak wypad bylo co, ziemia zmarznieta i to solidnie. Osobiscie poczekam na odwilz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Też jestem ciekaw , ale tak jak Wodzu_ ,jeszcze poczekam . A propos wypadu... Może Wodzu" w końcu uskutecznimy jakiś wspólny wypad ? Oczywiście jak warunki będą lepsze . GG Ci wysłałem ale się nie odezwałeś . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac3 Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Ja próbowałem sprawdzać grunt patykiem - ale, jak kolega napisał, trzeba tu kilofa. Już niedługo, mam nadzieję :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Witajcie cupek6 sorki zagoniony jestem ostatnio jak sie ociepli ruszymy w plener ma pare miejsc wartych spradzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Pytanie ryl ktos na starym lotnisku w czyzynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 4 Marzec 2011 Autor Share Napisano 4 Marzec 2011 to jak panowie, pokopiemy cos razzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Troche mnie bawia te tytuly wspolnych Krakowskich wypadow:)to miasto ma jakis ewidentny problem z tym, bo w innych go brak.Osobiscie tylko z 1 osoba sie ustawilem na wyjazd w teren z forum, a pisalem z kilkoma ktorzy wyrazali pelna gotowosc, a pozniej okazywalo sie ze nagle cos im wypadlo.Co do gadania ze pogoda kiepska, albo ziemia zamarznieta to tez takie marudzenie. Fant wykopany pod Krakowem ok. 3 tyg temu, 2 tyg tez cos z I wojenki wyskoczylo, wiec jednak jesli sie tylko chce, to mozna prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac3 Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 Pewnie, że można ale my centusie chcemy zaoszczędzić na kilofach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 9 Marzec 2011 Autor Share Napisano 9 Marzec 2011 witam klemens forel, ja z forum spotkalem sie z dwoma osobami na kopanie. mi nie straszna pogoda ani bloto ani chaszcze i dysponuje duza iloscia czasu. odezwij sie do mnie na maila wowkrk@interia.pl coraz ladniej robi sie na polu wiec mozna wyskoczyc gdzies ten weekend. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 12 Marzec 2011 Autor Share Napisano 12 Marzec 2011 niedziela 13.03.2011. jade z jednym kolega na wykopki na 1 wojne gdzies kolo krakowa. wymarsz o 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac3 Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 A ja zacząłem o 6-tej. Ręce bolą, bo to pierwszy raz i nieprzyzwyczajone. Myślicie, że sam byłem? Co chwilę się na kogoś natykałem - a to spóźnieni kochankowie wracający z imprezy chyba a to chmara fotografów co na wschód słońca wyszła. Ale w sumie nie ma jak się poruszać trochę z rana. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 13 Marzec 2011 Autor Share Napisano 13 Marzec 2011 my juz wrucilismy, znalezlismy troche fantow z 1 wojenki. zdjecia wkleje potem. pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mescalero Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 ale kiedy potem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 13 Marzec 2011 Autor Share Napisano 13 Marzec 2011 weekendowe wykopki, kolo krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 13 Marzec 2011 Autor Share Napisano 13 Marzec 2011 weekendowe wykopki, kolo krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 13 Marzec 2011 Autor Share Napisano 13 Marzec 2011 weekendowe wykopki w krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 i cisza..... jak czyscicie kielichy ze szrapneli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 caly czas cisza a ja juz planuje nastepny wypad;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 18 Marzec 2011 Autor Share Napisano 18 Marzec 2011 w czwartek odbyl sie nastepny wypad. bylo spoko i cos sie znalazlo. wieczorem dalsza relacja opowiesci. i fotorelacja. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 19 Marzec 2011 Autor Share Napisano 19 Marzec 2011 w czwartek wyszly czesci od t34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 19 Marzec 2011 Autor Share Napisano 19 Marzec 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.