olaf74 Napisano 22 Luty 2011 Autor Napisano 22 Luty 2011 witam wszystkich.brakuje mi wiedzy w zakresie rozpoznania gazety oryginalnej od reprintu. dotyczy to gazet wojennych z okresu II WŚ - wydawanych przez GAZETĘ WOJENNĄ. czy jest jakis znak rozpoznawczy gazet - reprintów bardzo proszę o pomoc
olaf74 Napisano 22 Luty 2011 Autor Napisano 22 Luty 2011 witam wszystkich.brakuje mi wiedzy w zakresie rozpoznania gazety oryginalnej od reprintu. dotyczy to gazet wojennych z okresu II WŚ - wydawanych przez GAZETĘ WOJENNĄ. czy jest jakis znak rozpoznawczy gazet - reprintów bardzo proszę o pomoc
zygamun Napisano 22 Luty 2011 Napisano 22 Luty 2011 Mam całą kolekcję GAZET WOJENNYCH i wg mnie nie ma nigdzie zaznaczone,że to reprint.Papier jest typowo gazetowy" i ciężko byłoby odróżnić od orginału.Pomijam ślady użytkowania.
Pytanie
olaf74
brakuje mi wiedzy w zakresie rozpoznania gazety oryginalnej od reprintu. dotyczy to gazet wojennych z okresu II WŚ - wydawanych przez GAZETĘ WOJENNĄ. czy jest jakis znak rozpoznawczy gazet - reprintów
bardzo proszę o pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.