RPS Napisano 22 Luty 2011 Autor Share Napisano 22 Luty 2011 Genialność dawnych narzędzi budzi szacunek. Ten sekator jakością cięcia przewyższa wspólczesne bo jest połączeniem noża i nożyc. Jeżeli macie jakieś ciekawe patenty" ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anRO Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 To chyba sprzęt chirurgiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 sprzęcik ciekawy i wizualnie fajny .super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 mi to wygląda na szczypce chirurgiczne służące do przecinania mostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RPS Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 Do mostka i żeber wygląda np. tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeWschOdu Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 A ja taki klucz znalazłem w bardzo strarej stodole :) kapec do porownania:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.