marpyp Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpyp Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpyp Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpyp Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpyp Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 A czym wyczyściłeś pfenninga ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpyp Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 Tak wyglądał przed Elektrolizą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpyp Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 spoko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 No i teraz myślisz że ten Pfenning lepiej wygląda.Słuchaj marpyp na krzywe drzewo i salomon nie naszczy.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik3 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Znajdki spoko ale z tym czyszczeniem fenisia to trochę nie poszło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpyp Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 A co miałem go nie czyścić bo czytam i wychodzi na to że go tą elektro popsułem. Jak miałem z nim postąpić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 niewazne czy czyszczony czy nie bo to stan zlomowy i nic mu juz nie moglo zaszkodzic, znajdziesz jeszcze takich wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Nie po czyszczeniu a po zniszczeniu! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Panowie a może już dajcie spokój koledze co,napewno zrozumiał swój błąd ta monetka nie jest szczególnie rzadka wręcz populares więc nie rozumiem waszego bicia piany :) na przyszłość już kolega będzie na pewno uważał po waszych opiniach.Do kol. marpyp oby tak dalej fanty wyskakiwały gratki.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Panowie, nie tak dosadnie z tym stanem złomowym. Widać kolega raczkuje w przygodzie z wykrywką, na początek taki złomik monetki i zwłoki łusek sprawiały mi frajdę, a teraz konsternację... ps. ostatnio za garść zwłok drugowojennych fenisi dostałem zgrzewkę Tyskiego.Kolego nie czyść monetek do żywego metalu, bo niszczysz monetki, nawet te zwłoki" patyna to jest to. Poczytaj w dziale o konserwacji, woda z mydłem, i oliwka, i jeszcze raz oliwka. A jak trafisz konkretną monetę to poradź się naszych fachowców na forum pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpyp Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 morfeusz27 dzięki :)Fakt raczkuje dopiero 3miesiące.Wszystko do mnie dotarło nie czyścić a pieścić :)Pozdrawiam wszystkich Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.