pderkacz Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 poszukuję wszelkich zdjęc oraz informacji o motocyklu nsu 301T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festung. Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 http://www.google.pl/images?hl=pl&xhr=t&q=nsu+301T&cp=0&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1152&bih=558 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Tu masz wszystko:http://www.nsu.riders.pl/index.php?option=com_g2bridge&view=gallery&Itemid=85&lang=pl&g2_itemId=63584Swoją drogą czy człowiek jest aż tak leniwą" istotą, że wszystko chce dostać gotowe na talerzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 I jeszcze browara do tego talerza ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pderkacz Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 tak aby sprostować na stronie www.nsu.riders.pl zdjęcia nsu 301t to są zdjęcia MOJEGO enesiaka także HD1940 nie jestem leniwy tylko ty niezorientowany a wygooglować to i ja umiem chodziło mi cośik co ludziska czasem chowają po szufladach jeżeli chodzi o nsu 301t to literatury jest bardzo mało z tego co znalazłem to mam katalog części z roku 1929. oraz kilka innych mniejszych artykulików mówiących bardzo pobierznie o 301t. a jeżeli chodzi o browarka to chętnie byle był zimny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Gratuluję motocykla, ale gdybyś napisał: Mam NSU 301T. Poszukuję oryginalnych zdjęć i materiałów do tego jednośladu" to nie miał bym wrażenia, że kolejny młody gniewny ale leniwy" chce gotowca, bo mu się nawet w sieci nie chce poszukać. Jeśli uraziłem, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pderkacz Napisano 22 Luty 2011 Autor Share Napisano 22 Luty 2011 spoko spoko bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 A ja mam gdzies oryginalną instrukcję obsługi do tego motocykla,a że takowego nie posiadam...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pderkacz Napisano 22 Luty 2011 Autor Share Napisano 22 Luty 2011 no no kolego sprawdzaj ino szybciutko priva. o i właśnie o taki odzew mi chodziło. ja mam instrukcję zakupioną za kwotę 11,20zł ale kserówkę niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siko Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Mial som kostru i widelec przedny s blotnikom, ale juz som sprzedal kolegowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pderkacz Napisano 10 Marzec 2011 Autor Share Napisano 10 Marzec 2011 chopaki odswiezam kotlecika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.