Skocz do zawartości

NSU 301T

pderkacz

Rekomendowane odpowiedzi

Tu masz wszystko:http://www.nsu.riders.pl/index.php?option=com_g2bridge&view=gallery&Itemid=85&lang=pl&g2_itemId=63584
Swoją drogą czy człowiek jest aż tak leniwą" istotą, że wszystko chce dostać gotowe na talerzu?

tak aby sprostować na stronie www.nsu.riders.pl zdjęcia nsu 301t to są zdjęcia MOJEGO enesiaka także HD1940 nie jestem leniwy tylko ty niezorientowany a wygooglować to i ja umiem chodziło mi cośik co ludziska czasem chowają po szufladach
jeżeli chodzi o nsu 301t to literatury jest bardzo mało z tego co znalazłem to mam katalog części z roku 1929. oraz kilka innych mniejszych artykulików mówiących bardzo pobierznie o 301t. a jeżeli chodzi o browarka to chętnie byle był zimny :)

Gratuluję motocykla, ale gdybyś napisał: Mam NSU 301T. Poszukuję oryginalnych zdjęć i materiałów do tego jednośladu" to nie miał bym wrażenia, że kolejny młody gniewny ale leniwy" chce gotowca, bo mu się nawet w sieci nie chce poszukać. Jeśli uraziłem, przepraszam.

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie