vojtaz2 Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 Mam takie pytanie czy to od lampy, a jak nie to od czego ? może coś związane z radiami elektroniką bo trafiałem wtyczki 12 volt ebonitowe , oraz jakieś strzępy lamp elektronowych
vojtaz2 Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 Mam takie pytanie czy to od lampy, a jak nie to od czego ? może coś związane z radiami elektroniką bo trafiałem wtyczki 12 volt ebonitowe , oraz jakieś strzępy lamp elektronowych
vojtaz2 Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 o taka jeszcze fotka . z góry wielkie dzięki za identyfikacje
vojtaz2 Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 czy ktoś widział podobną część, wcale nie musi być od lampy, może od telefonu? Proszę o pomoc bo mnie ta rzecz ciekawi:) Pozdrawiam
Pytanie
vojtaz2
Mam takie pytanie czy to od lampy, a jak nie to od czego ? może coś związane z radiami elektroniką bo trafiałem wtyczki 12 volt ebonitowe , oraz jakieś strzępy lamp elektronowych
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.