tytantx Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 szukam osób chętnych na wspólny wypad z tych okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 czy w tych okolicach nikt nie szuka hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Witam ja szukam w tych okolicach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 od czasu do czsu weekendy spedzam w Leżajsku-więc ja chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 25 Luty 2011 Autor Share Napisano 25 Luty 2011 musimy tylko poczekać na zmiane pogody i odwilż bo jak narazie cały czas sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 A sypie sypie :) ładnie dowaliło przez dzisiejszą noc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 PowitaćWybierasz się tytantx w teren w przyszłą sobote ?Ja w tą niedziele kopałem troche między Krasiczynem a Przemyślem, Na razie zrobiłem rozeznanie w terenie i wracam tam jeszcze raz za dwa tygodnieMoże zrobimy wypad gdzieś bliżej naszych stron ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 17 Marzec 2011 Autor Share Napisano 17 Marzec 2011 niema problemu jak pogoda dopisze może na tą sobote sie gdzies ustawimy tam gdzie szukałeś hmm ciepło ,ciepło hehe trzeba było podbić bardziej w stronę dynowa tam to sie działo nan fajne mapki i opisy zobaczymy jak to się przełoży w terenie jak coś to pisz bo weekend za pasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festung. Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Cześć Dunaj i jak tam pod Przemyślem,wpadło Ci coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 25 Marzec 2011 Autor Share Napisano 25 Marzec 2011 hej panowie weekend za pasem wybiera sie ktos w plener? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Witam niestety w ten weekend mam małą uroczystość rodzinną i jestem uziemiony Za tydzień uderze pod Przemyśl na razie robiłem tam małe rozeznanie i po rozmowie z tubylcami teren wydaje się być ciekawy ostatnio przeleciałem tam na szybko kawałek lasu wyszło niewiele łuska szpic od pocisku i kilka ołowianych kulekA jak stoicie z czasem na tygodniu mi chyba wypadnie dzień lub dwa wolnego więc może skoczymy gdzieś na tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Witam Podkarpacie!Moja mama pochodzi z Lubaczowa,wspominała kiedyś że w okolicznych lasach walały się przeróżne artefakty wojenne za czasów jej dzieciństwa,podpytam mniej więcej gdzie to było to możecie tam zrobić rekonesans. Ja chętnie bym połaził w tamtych stronach,niestety mam ponad 600km do Lubaczowa,więc może wy?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragain Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Miejscówki przekopane paru ludzi z dużym stażem tu śmiga ale jeszcze można coś wytargać.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Pytałem mamy gdzie to widziała,prócz lasów było jeszcze miejsce na polu przy Lubaczowie zwane strzelnicą (podpytaj starszych z ul. Kościuszki) ,mniej więcej jak od Kościuszki kierowałbyś się w stronę dawnego ,,Polmozbytu,, i dalej w stronę lasu . Od tej drogi w prawo (nie pamiętam ile ale nie daleko) był taki wał ziemi jakby w kształcie dachu budynku i to powinno być tam. Dziś może to trochę inaczej wyglądać ,ja widziałem to w 1987 r.to ten wał był dobrze widoczny. Tylko uprzedzam z góry że tam może być różny syf,mama wspominała że były granaty i miny okrągłe oraz coś w kształcie walca z wąsami (myślę że chodzi o miny niemieckie) oraz jakieś pistolety. Może tam nikt nie trafił:) Po drugie z fantami jak z grzybami,wszystkich nikt níe wyzbiera.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.