test_m4a1 Napisano 14 Luty 2011 Autor Share Napisano 14 Luty 2011 WitamPoszukuje chętnych na wyjazd na Mierzeje Wiślaną z Dolnego Śląska, Wrocław i okolice, jeden samochód, może wiecej, oczywiście wspolna zrzuta na paliwo. Oczywiście można się dogadać i wziąc kogoś z miejscowości po drodze na mierzeje :)Mam własny transport więc nie ma problemu ;)Jeżeli ktośbyłby chętny proszę o kontakt, GG 25722901 lub mail test_m4a1@poczta.neostrada.plTermin wyjazdu teoretycznie nieogarniczony, kiedykolwiek bedzie ok, da sie dogadać zawsze ;)Chętnie nawiąże kontakt na stałe z ekipą, można też jakąs stworzyć na stałe jeżeli wyjazd sie uda :)Póki co są 2 osoby zapisane.Jeżeli ktośbyłby chętny proszę o kontakt, GG 25722901 lub mail test_m4a1@poczta.neostrada.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 A mówią, że ja mam spory rozstrzał miejsc do kopania...Gratuluję samozaparcia.Mierzeja to fajna okolica, ale żeby od razu jechać tam z Wrocławia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Eee... przecież blaszki i odznaczenia poniewierają się tam grupami po powierzchni ;)Syndrom fantonośnej Mierzei trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 14 Luty 2011 Autor Share Napisano 14 Luty 2011 Żaden syndrom, po prostu juz od dawna słysze o tym terenie, zawsze chciałem go sprawdzić więc w końcu się za to zabrałem na poważnie, kwestia czy uda mi sie skład skompletować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.