morfeusz27 Napisano 13 Luty 2011 Autor Share Napisano 13 Luty 2011 Może i głupi pomysł, ale jestem w bywalcem na jednym forum samochodowym. jest tam jeden wątek, gdzie klubowicze-forumowicze dają swoje namiary aby w różnych sytuacjach sobie pomagać. Sam korzystałem w Gdańsku z pomocy kolegi z tego forum w kryzysowej sytuacji. No i jest też fajna naklejka klubowa na autko - swój swego rozpozna :) . Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 Ze nie ma to nic wspolnego z wykrywkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpagin Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 Nemo,chodzi o idee..myślę że pomysł dobry,ludziska z forum samochodowego maja problem,wiedzą że mogą na kogoś liczyć,podobnie krótkofalowcy(pozdrawiam wszystkich jak są 73!)masz problem,patrzysz na dachy gdzie antena,wiesz że szansa na pomoc jest:)ale sądzę że z racji naszej pasji trochę było by ciężko wymieniać się namiarami,o ile krótkofalowcy są bardziej zgrani itpto o tyle piszczałkowcy bardziej się boją o swoje skorupki bo nie wiadomo czy ktoś kogoś nie podpieprzy przykre,ale prawdziwe:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 14 Luty 2011 Autor Share Napisano 14 Luty 2011 w sumie szpagin masz rację, mamy czasy jakie mamy z smutnymi panami, mi chodzi o namiary komórek, jak mają nas namierzyć to nic prostszego poprzez forum, no i materiał dowodowy gotowy = fotki fantów :)Ja pomogę w rejonie Golubia-Dobrzynia 501547611 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 jestem w stanie pomoc jesli chodzi o poznan lub mazury troche wiedzy i praktyki jest.a jesli chofdzi o fajne miejsca to i tak wszystkiego nie jestesmy w stanie wykopac.511027900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 widze ze koledzy sie boja? ja nie mam nic do ukrycia, i ufam tez ludzim. jak mowil moj dziadek-nie ryzykujesz szampana nie pijesz. tak jesli chodzi o nasza ulanska dusze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 chodzi tez o tzw. miejscowki.prawda panowie ,nie ma to jak jak jakis obcy obskoczy nam teren i wyciagnie fajne fanty.pociesza mnie to ze i tak nie jestem w stanie wytargac wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Idea może i słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 ale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Czy zawsze musi byc jakieś ale po prostu widzę że bractwo się wstydzi,bądź nie potrzebuje pomocy .Po przespaniu nocy jednak myślę a co 601051577 jak by trza było okolice Chocianowa dolny śląsk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 dzieki,postaram sie spotkac,moze i ekipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 Ja też nie mam nic do ukrycia. Warmińsko - mazurskie, okolice Elbląga, 510521026. Chętnie służę pomocą :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.