Spalice Napisano 12 Luty 2011 Autor Napisano 12 Luty 2011 Witam serdecznie.Znalazłem dzis taki oto przedmiot firmy Bosch,na moje oko to jakiś przełącznik,ale czy napewno?Może ktoś z Szanownych Kolegów wie gdzie dokładnie się je stosowało.
Spalice Napisano 12 Luty 2011 Autor Napisano 12 Luty 2011 Bok i tył.Na sworzniu,przy obudowie znajduje sie drobny gwint.
Spalice Napisano 12 Luty 2011 Autor Napisano 12 Luty 2011 Hebel widoczny z przodu pracował chyba w dwóch pozycjach:N-teraz,O-z prawej strony.Przdmiot mimo swych wymiarów jest stosunkowo ciężki.
Spalice Napisano 12 Luty 2011 Autor Napisano 12 Luty 2011 Taka skala dziś wyskoczyła.Wykonana z aluminium.
Spalice Napisano 12 Luty 2011 Autor Napisano 12 Luty 2011 Zbliżenie na napisy.Możliwe,że ma coś wspólnego z nawigacją.
Spalice Napisano 12 Luty 2011 Autor Napisano 12 Luty 2011 I taki kawałek znaczka,plakietki.Mia-STO?Materiał,z którego jest to wykonany to cynk lub znal.
Spalice Napisano 12 Luty 2011 Autor Napisano 12 Luty 2011 Tył z widocznym wżerem.Dziękuję i pozdrawiam,Tomek
Pytanie
Spalice
Witam serdecznie.Znalazłem dzis taki oto przedmiot firmy Bosch,na moje oko to jakiś przełącznik,ale czy napewno?
Może ktoś z Szanownych Kolegów wie gdzie dokładnie się je stosowało.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.