mensguth6 Napisano 12 Luty 2011 Autor Share Napisano 12 Luty 2011 szukam info na temat ksiazki,,Als Oltersburg verloren ging'' czy ktos wie cos na ten temat,a moze bylo polskie wydanie? z gory dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 17 Luty 2011 Autor Share Napisano 17 Luty 2011 zostaje sam na polu bitwy! moderatorze prosze o zamkniecie watku,chyba ze uwazasz ze warto poczekac.decyzje zostawiam tobie.z powarzaniem mensguth6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 4 Marzec 2011 Autor Share Napisano 4 Marzec 2011 mazury! czy nikt nic nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 odswiezam? watek-moze jednak ktos cos wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz000 Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 przyłączam się do prośby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 Witam,Niestety, w źródłach, do których mam dostęp nie znalazłem w/w pozycji, ale wyszukałem dwa inne dzieła dotyczące regionu i miasta.1. Powiat szczycieński: przeszłość-współczesność Starostwo Powiatowe: Szczytno 2006 851 stron!2. Max Brenk: Der Kreis Ortelsburg im Bild: unvergessene Heimat. Leer( Ostfriesland)- G.Rautenberg 1981 książka zawiera głównie zdjęcia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.