cryssmar Napisano 12 Luty 2011 Autor Share Napisano 12 Luty 2011 Witam. Miał ktoś styczność z tą szkołą? Może są na forum absolwenci tej uczelni? Jak wygląda z rekrutacją i ogólnie nauką w tej szkole? Chciałbym złożyć tam papiery ale nie wiem czy mam szansę się dostać. Proszę o wszelkie informacje ze strony obeznanych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 Śmiało składaj, może mój post na temat tej jednostki nie zostanie usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 Byłem tam na szkoleniu, nadzwyczaj sympatycznie. Ja trafiłem na stalownie co mi jak najbardziej odpowiadało. Z tym że minęło już parę lat od tamtej pory więc mogło się zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 Ja tam troszke posiedziałem...Ale to kupe lat temu,jak był jeszcze popularnu ZMECH.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.