edelmano Napisano 11 Luty 2011 Autor Napisano 11 Luty 2011 witam kiedyś znalazłem mosiężny przedmiot ale nie wiem co to jest i nie wiem do czego to służyło być może to jakaś ozdoba ale nie wiem tego długość 8 cm ale jest odłamane od reszty
edelmano Napisano 11 Luty 2011 Autor Napisano 11 Luty 2011 witam kiedyś znalazłem mosiężny przedmiot ale nie wiem co to jest i nie wiem do czego to służyło być może to jakaś ozdoba ale nie wiem tego długość 8 cm ale jest odłamane od reszty
andzy Napisano 11 Luty 2011 Napisano 11 Luty 2011 element okucia mebla... moze ksiazki. w tym kirunku raczej. pzdr
edelmano Napisano 12 Luty 2011 Autor Napisano 12 Luty 2011 ponawiam prosbe moze ktos wie co to dokładnie jest z góry dzieki za wszystkie odezwy
Pytanie
edelmano
witam kiedyś znalazłem mosiężny przedmiot ale nie wiem co to jest i nie wiem do czego to służyło być może to jakaś ozdoba ale nie wiem tego długość 8 cm ale jest odłamane od reszty
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.