sieryj Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 witam fachowców.chcę podłączyć do 250 bezprzewodowe słuchawki.czy jest to możliwe? i gdzie mogę kupić słuchawkę na jedno ucho plus coś na wykrywkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rufa Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 witam.widzę że nikt nie spieszy z odpowiedzią,więc może ja:słuchawki bezprzewodowe potrzebują transmitera,który przekazuje dźwięk z wykrywacza,drogą radiową do odbiornika w słuchawkach[nie wazne czy to 1 czy więcej słuchawek].transmiter jak i słuchawki,potrzebują osobnego zasilania[przewaznie po 2 paluszki AA].pomiędzy gniazdem słuchawkowym ace250 a transmiterem,może być potrzebna przejściówka"[dopasowanie średnicy wtyku] ale przeważnie w takich zestawach te rzeczy są.poszukaj na aukcjach,na pewno coś znajdziesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorg Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 z tymi bezprzewodowymi to nie takie proste, tanie modele zazwyczaj nie są najlepszej jakości, chodzi mi o wykonanie , drogie modele są lepsze jakościowo ale to zawsze jak by nie było transmisja radiowa i różnie z nią bywa ,ja ostatnio kupiłem słuchawki Whitesa, koszt to jakieś 120zł ,regulacja głośności na każdej słuchawce, bardzo wygodne,testowałem w terenie i mogę polecić.pozdr. a i jeszcze jedno, kabelek naprawdę nie przeszkadza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.