Skocz do zawartości

Tuczno wał pomorski

adek1990

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanie czy ktoś z kolegów naszego forum kopał w Tucznie ? Ostatnio byłem tam w pracy lasy piękne i z historią . Czy opłaca sie tam wyskoczyc z wykrywką ?

pozdr adek1990
Napisano
Witam!Chyba jeden z bardziej przekopanych"odcinków Wału Pomorskiego.W szczególności pobliskie Strzaliny,Rutwica.W terenie mnóstwo bunkrów,schronów różnego kalibru.Spróbować zawsze można.Również polecam Górę Wisielczą,aczkolwiek obiekt obecnie jest pod opieką pasjonatów z Wałcza i zejscie do podziemi jest po prostu zamykane.
Napisano
Tak.Człopa również.No i Prusinowo Wałeckie.A Ty tak zupełnie w ciemno?Bez najmniejszych,jakichkolwiek namiarów w terenie?Wzdłuż okopów,od drzewa do drzewa?
Napisano
Lektura przedewszystkim ale z reguły to co opisane to w terenie przekopane wiec pytam czy warto . Wał pomorski to rozryty temat strasznie ale juz kilka miejsc tam mnie szczerze zaskoczyło obfitością gdzie z pozoru była tylko potyczka

pozdrawiam
Napisano
adek1990 do ruskich nie trzeba:)Nasza polska ziemia jeszcze wiele fantów skrywa :) :) :) Niestety już caraz miej dobrych miejscówek:( ale zawsze coś się trafi

Pozdrawiam
hera081

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie