Skocz do zawartości

Który lepszy ?

kacell

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Nie znalazłem podobnego tematu więc pisze nowy. Chciałbym się dowiedzieć który wykrywacz jest lepszy: ace 150/250 czy All-1 ? Chodzi mi głównie o zasięg na kolor. Dziękuje z góry i pozdrawiam !
Napisano
Witaj kacell" mam All-1M oryginał, i jesli chodzi o mozliwości tego sprzetu to jestem baardzo zadowolony, znalazłem parę monet z głębokośći dobrego sztychu" z bardzo dobrym sygnałem, a blaszkę wielkości, powiedzmy klamry z ponad 40cm, muszę przyznać że się na nią uwziołem, ponieważ miałem dużo sygnałów które sobie odpuszczałem po wykopaniu słusznego dołka sądząc że łapie jakieś sygnały widmo, ale teraz już wiem All-em można kopać głębokie doły, miałem przed nim All-1 wer kol Diadema, wykopałem nim osiemnasto wieczną monetkę na swoim podwórku, lecz zasięgami trochę ustępował All-1M pozdrawiam.
Napisano
kacell,witam.obydwa wykrywacze nie są drogie,kup dwa i po miesiącu szukania monet,jeden z nich z dziką rozkoszą owiniesz o najbliższe drzewo-tylko proszę Cię,napisz co zostawiłeś na monety.ta wiadomość pomoże innym początkującym i niezdecydowanym.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie