kacell Napisano 10 Luty 2011 Autor Napisano 10 Luty 2011 Witam! Nie znalazłem podobnego tematu więc pisze nowy. Chciałbym się dowiedzieć który wykrywacz jest lepszy: ace 150/250 czy All-1 ? Chodzi mi głównie o zasięg na kolor. Dziękuje z góry i pozdrawiam !
kacell Napisano 10 Luty 2011 Autor Napisano 10 Luty 2011 Tak chodziło mi głównie o zasięg, bo w prostocie obsługi są chyba takie same. Dziękuje za pomoc !
Camiusss Napisano 10 Luty 2011 Napisano 10 Luty 2011 Witam.All-1 jest o niebo lepszy niż ACE250.Pozdrawiam.
zielony. Napisano 10 Luty 2011 Napisano 10 Luty 2011 Witaj kacell" mam All-1M oryginał, i jesli chodzi o mozliwości tego sprzetu to jestem baardzo zadowolony, znalazłem parę monet z głębokośći dobrego sztychu" z bardzo dobrym sygnałem, a blaszkę wielkości, powiedzmy klamry z ponad 40cm, muszę przyznać że się na nią uwziołem, ponieważ miałem dużo sygnałów które sobie odpuszczałem po wykopaniu słusznego dołka sądząc że łapie jakieś sygnały widmo, ale teraz już wiem All-em można kopać głębokie doły, miałem przed nim All-1 wer kol Diadema, wykopałem nim osiemnasto wieczną monetkę na swoim podwórku, lecz zasięgami trochę ustępował All-1M pozdrawiam.
rufa Napisano 10 Luty 2011 Napisano 10 Luty 2011 kacell,witam.obydwa wykrywacze nie są drogie,kup dwa i po miesiącu szukania monet,jeden z nich z dziką rozkoszą owiniesz o najbliższe drzewo-tylko proszę Cię,napisz co zostawiłeś na monety.ta wiadomość pomoże innym początkującym i niezdecydowanym.
sza.man Napisano 10 Luty 2011 Napisano 10 Luty 2011 W razie czego ace sprzedasz od ręki prawie bez straty, Allem będziesz się cieszył do usranej śmierci
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.