Tak jak w temacie, jako iż jesteśmy aktywnymi działaczami Gniazda (www.bunkry.gniazdo.net.pl) nie mogliśmy siedzieć w domu/pracy na taką pogodę więc ja wykorzystaliśmy maxymalnie dzisiaj :)
Do rzeczy. Bardzo bym prosił szanownych forumowiczów o wstępną identyfikacje tego schronu. Główna fotka znawcą powie pewnie wszystko, my niestety ciągle się uczymy fachu :)
Tutaj więcej fotek http://wyslijto.pl/plik/yi3epek37r
Pytanie moje jest następujące, czy może to być schron typu "Unterstellraum 701 ? Wymiary co prawda nie te ale te pręty na stropie mnie dziwią. Jeżeli ktoś ma problem z pobraniem fotek. Wymiary Szerokosc 5,20metra. Długość 8,40metra. Szukane Proxima ładny sygnał cały czas aż się urywa na takich właśnie wymiarach schronu.
Stan na fotkach po dzisiejszej akcji. W fotkach jest mapa z położeniem oraz fotka jak to wyglada z dalsza, możliwe iż na takim pagórku mogły być 3 tego typu schrony na baterie artylerii ?
Pytanie
pasio
Tak jak w temacie, jako iż jesteśmy aktywnymi działaczami Gniazda (www.bunkry.gniazdo.net.pl) nie mogliśmy siedzieć w domu/pracy na taką pogodę więc ja wykorzystaliśmy maxymalnie dzisiaj :)
Do rzeczy.
Bardzo bym prosił szanownych forumowiczów o wstępną identyfikacje tego schronu. Główna fotka znawcą powie pewnie wszystko, my niestety ciągle się uczymy fachu :)
Tutaj więcej fotek http://wyslijto.pl/plik/yi3epek37r
Pytanie moje jest następujące, czy może to być schron typu "Unterstellraum 701 ? Wymiary co prawda nie te ale te pręty na stropie mnie dziwią. Jeżeli ktoś ma problem z pobraniem fotek. Wymiary Szerokosc 5,20metra. Długość 8,40metra. Szukane Proxima ładny sygnał cały czas aż się urywa na takich właśnie wymiarach schronu.
Stan na fotkach po dzisiejszej akcji.
W fotkach jest mapa z położeniem oraz fotka jak to wyglada z dalsza, możliwe iż na takim pagórku mogły być 3 tego typu schrony na baterie artylerii ?
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Wojciech Bujakowski"
Przyłączam się do prośby kolegi !!
Pozdrawiam. Wojtek Pasek.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.