garbaty Napisano 8 Luty 2011 Autor Napisano 8 Luty 2011 Witam,jakis czas temu wyskoczyl taki oto zapalnik,zielonego pojecia nie mam co to za model,prawdopodobnie angielski lub amerykanski,wnioskuje po terenie na ktorym zostal wykopany.
Pablo.wpl Napisano 8 Luty 2011 Napisano 8 Luty 2011 chyba do końca nie jest on pusty...A tak na proste oko to nie będzie to coś w stylu miny...Odmiany dziwnej? coś delikatnego???? ciekawy jest
Pablo.wpl Napisano 8 Luty 2011 Napisano 8 Luty 2011 może być ale nie koniecznie w sumie, Możesz dać leprze foto góry ??
garbaty Napisano 8 Luty 2011 Autor Napisano 8 Luty 2011 ta czesc przzroczysta jest wykonana z plastiku ,widac tam jakies dwie jakby elektrody
garbaty Napisano 9 Luty 2011 Autor Napisano 9 Luty 2011 Panowie nie spac,nikt nic nie wie,zadnej koncepcji ??
garbaty Napisano 8 Luty 2011 Autor Napisano 8 Luty 2011 Witam,jakis czas temu wyskoczyl taki oto zapalnik,zielonego pojecia nie mam co to za model,prawdopodobnie angielski lub amerykanski,wnioskuje po terenie na ktorym zostal wykopany.
Pytanie
garbaty
Witam,
jakis czas temu wyskoczyl taki oto zapalnik,zielonego pojecia nie mam co to za model,prawdopodobnie angielski lub amerykanski,wnioskuje po terenie na ktorym zostal wykopany.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.