Strugu2 Napisano 8 Luty 2011 Autor Napisano 8 Luty 2011 Witam. Wpadł mi w łapki taki oto plecak. Jest on wykonany z brezentu ma kolor czarny. Charakterystycznym elementem jest wewnętrzna klapa zabezpieczająca oraz ta górna zabezpieczana łańcuchem, po to, żeby deszcz nie dostał się do środka. Bardzo proszę o id!
Strugu2 Napisano 8 Luty 2011 Autor Napisano 8 Luty 2011 Witam. Wpadł mi w łapki taki oto plecak. Jest on wykonany z brezentu ma kolor czarny. Charakterystycznym elementem jest wewnętrzna klapa zabezpieczająca oraz ta górna zabezpieczana łańcuchem, po to, żeby deszcz nie dostał się do środka. Bardzo proszę o id!
Strugu2 Napisano 8 Luty 2011 Autor Napisano 8 Luty 2011 Widać na zdjęciach, że można było coś do niego jeszcze przytroczyć. Nie spotkałem się z czymś takim.
Pytanie
Strugu2
Witam.
Wpadł mi w łapki taki oto plecak. Jest on wykonany z brezentu ma kolor czarny. Charakterystycznym elementem jest wewnętrzna klapa zabezpieczająca oraz ta górna zabezpieczana łańcuchem, po to, żeby deszcz nie dostał się do środka. Bardzo proszę o id!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.