Skocz do zawartości

problem z minelabem 705

stefan13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam panowie i proszę o pomoc w usunięciu usterki. mój problem polega na tym że przy włączeniu wykrywacza niema żadnego dzwięku , wykrywacz działa są wskazania ale nic nie piszczy prosił bym o informacje co z tym zrobić
Napisano
Witam,czy uzywałeś wczesniej słuchawek? bo wiem że w x terkach pojawia się tego typu usterka po użyciu słuchawek,po prostu nie załącza się z powrotem głośnik,jezeli tak rzeczywiście było to w przypadku gwarancji to zgłoś sie do serwisu to ją usuną w ramach gwarancji
Napisano
jeszcze ani razu nie chodziłem na słuchawkach, przykłedając ucho do głośnika słychać ciche dzwięki pogłosiłem wszystko na max to kilka razy załapały głośne dzwięki
Napisano
No to może z innej beczki podłącz słuchawki jeśli w słuchawkach będzie słychać Ok to coś z głośniczkiem się złego dzieje mógł zamoknąć
Napisano
masz gisio racje tylko muszę pożyczyć od kolegi słuchawki , a jeśli głośniczek zamokł to tylko pewnie na gwarancje trzeba oddać?
Napisano
To czemu nie piszesz od razu, że najprawdopodobniej zamoczyłeś sprzęt? To wszystko zmienia i tak, powinieneś skontaktować się z serwisem.

Pozdrawiam

VW
Napisano
jeżeli nie jest to wina głośnika to napewno jest cos z wejsciem słuchawek tam sa 3 blaszki i ktoras z nich odpowiada za rozlaczanie glosnika,chyba ze cos innego?ale wystarczy podlaczyc sluchawki i wszystko bedzie jasne.
Napisano
VanWorden nie pisałem że zamoczyłem sprzęt bo nie zamoczyłem z tego co wiem, ale dzisiaj przyjechałem z pracy i sprzęt już działa więc dziękuje wszystkim za rady pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie