stefan13 Napisano 7 Luty 2011 Autor Napisano 7 Luty 2011 witam panowie i proszę o pomoc w usunięciu usterki. mój problem polega na tym że przy włączeniu wykrywacza niema żadnego dzwięku , wykrywacz działa są wskazania ale nic nie piszczy prosił bym o informacje co z tym zrobić
panadam12 Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 Witam,czy uzywałeś wczesniej słuchawek? bo wiem że w x terkach pojawia się tego typu usterka po użyciu słuchawek,po prostu nie załącza się z powrotem głośnik,jezeli tak rzeczywiście było to w przypadku gwarancji to zgłoś sie do serwisu to ją usuną w ramach gwarancji
stefan13 Napisano 7 Luty 2011 Autor Napisano 7 Luty 2011 jeszcze ani razu nie chodziłem na słuchawkach, przykłedając ucho do głośnika słychać ciche dzwięki pogłosiłem wszystko na max to kilka razy załapały głośne dzwięki
gisio Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 No to może z innej beczki podłącz słuchawki jeśli w słuchawkach będzie słychać Ok to coś z głośniczkiem się złego dzieje mógł zamoknąć
stefan13 Napisano 7 Luty 2011 Autor Napisano 7 Luty 2011 masz gisio racje tylko muszę pożyczyć od kolegi słuchawki , a jeśli głośniczek zamokł to tylko pewnie na gwarancje trzeba oddać?
VanWorden Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 To czemu nie piszesz od razu, że najprawdopodobniej zamoczyłeś sprzęt? To wszystko zmienia i tak, powinieneś skontaktować się z serwisem.PozdrawiamVW
ErnestCz Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 jeżeli nie jest to wina głośnika to napewno jest cos z wejsciem słuchawek tam sa 3 blaszki i ktoras z nich odpowiada za rozlaczanie glosnika,chyba ze cos innego?ale wystarczy podlaczyc sluchawki i wszystko bedzie jasne.
stefan13 Napisano 11 Luty 2011 Autor Napisano 11 Luty 2011 VanWorden nie pisałem że zamoczyłem sprzęt bo nie zamoczyłem z tego co wiem, ale dzisiaj przyjechałem z pracy i sprzęt już działa więc dziękuje wszystkim za rady pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.