szlak18 Napisano 5 Luty 2011 Autor Napisano 5 Luty 2011 Dzisiaj kupiłem na giełdzie staroci blaszany model, który opisany jest na skrzydłach ŁOŚ 32Szukam w necie i nigdzie nie widze takiego modelu.Czy możecie mi pomóc w identyfikacji tego modelu, czy to jest jakaś pomyłka, czy może nie...
kopijnik2 Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 określ skalę...http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=642743#725737może pomoże ...
szlak18 Napisano 6 Luty 2011 Autor Napisano 6 Luty 2011 Rzeczywiście podobny. Trochę inna maskowica silnika. W tym blaszanym modelu golenie są zabudowane z obu stron, wygląda na to, ze podwozie się nie chowa. Z tego co zajmowałem się modelarstwem to skale określiłbym na 1:72Długośc modelu 11 cm rozpiętość 12,5 cm
Pytanie
szlak18
Dzisiaj kupiłem na giełdzie staroci blaszany model, który opisany jest na skrzydłach ŁOŚ 32
Szukam w necie i nigdzie nie widze takiego modelu.
Czy możecie mi pomóc w identyfikacji tego modelu, czy to jest jakaś pomyłka, czy może nie...
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.