zbyszek12315 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 witam czy ustawienia z tego linku ( http://www.youtube.com/watch?v=63jcrSkvKqo, rutus 2 ) można zastosować w rutusie 3 ?, a morze ktoś ma podobne ustawienia na v3- dzięki
damiani Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Oczywiście że możesz ale wydaje mi się że lepiej poszukać ustawień Proximy na forum (jeżeli masz na myśli Proximę z firmware 3.0).
otrong Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ale to nie są żadne ustawienia :) to tylko przegląd funkcji. Nawet w opisie masz napisane...
jacko33 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Temat dość ogólny, problem rozwiązany to maże ja w temacie wrzucę swoje pytanie (może admin się nie obrazi). Czy są jakieś dodatkowe nowe ustawienia po zmianie oprogramowania Proximy 2.0 na Proximę 3.0. Pozdro.J"
Powerharnas Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 W Proximie ver.3 dodatkowo jest możliwość korygowania reakcji na kamienie magnetyczne.
jacko33 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dzięki za odpowiedź. Jeszcze jedno pytanie. Rozumiem, że jeśli komuś nie przeszkadzają magnetyczne kamienie i nie zamierza zmieniać cewki to zmiana oprogramowania nie ma sensu? Może będę musiał podesłać do serwisu sprzęt i tak się zastanawiam czy zmieniać oprogramowanie czy nie. Pozdro.J"
STYCHU3 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Witam, ma pytanko czy warto zainwestować w cewkę CC czy będzie lepsza od standardowej na plaży?
dawidoff Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ja mam CC, jakość dyskryminacji widać gołym okiem:) o wiele lepiej identyfikuje znalezisko, na zaśmiecone tereny nadaje sie rewelacyjne, na pola bede ja zabieral... Mam proxime V3.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.