Skocz do zawartości

rutus v3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam czy ustawienia z tego linku ( http://www.youtube.com/watch?v=63jcrSkvKqo, rutus 2 ) można zastosować w rutusie 3 ?, a morze ktoś ma podobne ustawienia na v3- dzięki
Napisano
Oczywiście że możesz ale wydaje mi się że lepiej poszukać ustawień Proximy na forum (jeżeli masz na myśli Proximę z firmware 3.0).
Napisano
Temat dość ogólny, problem rozwiązany to maże ja w temacie wrzucę swoje pytanie (może admin się nie obrazi). Czy są jakieś dodatkowe nowe ustawienia po zmianie oprogramowania Proximy 2.0 na Proximę 3.0. Pozdro.J"
Napisano
Dzięki za odpowiedź. Jeszcze jedno pytanie. Rozumiem, że jeśli komuś nie przeszkadzają magnetyczne kamienie i nie zamierza zmieniać cewki to zmiana oprogramowania nie ma sensu? Może będę musiał podesłać do serwisu sprzęt i tak się zastanawiam czy zmieniać oprogramowanie czy nie. Pozdro.J"
  • 1 month later...
Napisano
Ja mam CC, jakość dyskryminacji widać gołym okiem:) o wiele lepiej identyfikuje znalezisko, na zaśmiecone tereny nadaje sie rewelacyjne, na pola bede ja zabieral... Mam proxime V3.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie