zbyszek12315 Napisano 5 Luty 2011 Autor Napisano 5 Luty 2011 witam czy ustawienia z tego linku ( http://www.youtube.com/watch?v=63jcrSkvKqo, rutus 2 ) można zastosować w rutusie 3 ?, a morze ktoś ma podobne ustawienia na v3- dzięki
damiani Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 Oczywiście że możesz ale wydaje mi się że lepiej poszukać ustawień Proximy na forum (jeżeli masz na myśli Proximę z firmware 3.0).
otrong Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 ale to nie są żadne ustawienia :) to tylko przegląd funkcji. Nawet w opisie masz napisane...
jacko33 Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 Temat dość ogólny, problem rozwiązany to maże ja w temacie wrzucę swoje pytanie (może admin się nie obrazi). Czy są jakieś dodatkowe nowe ustawienia po zmianie oprogramowania Proximy 2.0 na Proximę 3.0. Pozdro.J"
Powerharnas Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 W Proximie ver.3 dodatkowo jest możliwość korygowania reakcji na kamienie magnetyczne.
jacko33 Napisano 6 Luty 2011 Napisano 6 Luty 2011 Dzięki za odpowiedź. Jeszcze jedno pytanie. Rozumiem, że jeśli komuś nie przeszkadzają magnetyczne kamienie i nie zamierza zmieniać cewki to zmiana oprogramowania nie ma sensu? Może będę musiał podesłać do serwisu sprzęt i tak się zastanawiam czy zmieniać oprogramowanie czy nie. Pozdro.J"
STYCHU3 Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 Witam, ma pytanko czy warto zainwestować w cewkę CC czy będzie lepsza od standardowej na plaży?
dawidoff Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 Ja mam CC, jakość dyskryminacji widać gołym okiem:) o wiele lepiej identyfikuje znalezisko, na zaśmiecone tereny nadaje sie rewelacyjne, na pola bede ja zabieral... Mam proxime V3.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.