dzieci3 Napisano 1 Luty 2011 Autor Napisano 1 Luty 2011 Witam,niebawem wyląduję na tydzień w tym uroczysku.Jeśli jest tam coś szczególnego prosiłbym o wszelkie info.Był ktoś z kolegów w tej okolicy?Pzdr.
barbi Napisano 3 Luty 2011 Napisano 3 Luty 2011 Góra Dwernik Kamień piękne miejsce z historią. A u kogo wylądujesz jeśli można wiedzieć.
dzieci3 Napisano 3 Luty 2011 Autor Napisano 3 Luty 2011 Nie jest to jeszcze 100%,ale chyba U Lestka".Jeśli masz kol.alternatywne rozwiązanie chętnie rozważę.Jeśli chodzi o tę górę to można nieco szerzej o nie coś powiedzieć.Pzdr.
barbi Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 Jak będziesz pytaj gospodarza jest nauczycielem historii w Lutowiskach. Pozytywny facet.
matthew Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 Siemasz Barbi, zaopiekuj się kolegą, a i do mnie się odezwij !Dzieci, nawiąż z nim nić porozumienia, może pokaże Ci miejsca, gdzie niewielu ma wjazd...
dzieci3 Napisano 4 Luty 2011 Autor Napisano 4 Luty 2011 Czy dobrze zrozumiałem?Gospodarz Lestek jest historykiem?Jeśli tak to,moja wizyta okazałaby się strzałem w 10.Dzięki koledzy.Pzdr.
matthew Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 Nieprecyzyjnie się wyraziłem, miałem na myśli Barbiego, historyka nie znam.Życzę miłego pobytu, dolina Sanu i Otryt to super miejsca !pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.