Skocz do zawartości

F70 czy Teknetics Omega ???

abbie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Od kilku dni przeglądam różne fora na temat wspomnianych wykrywaczy i muszę przyznać, że już zgłupiałem" nie wiem na co się zdecydować.
Proszę osoby używające wspomniane sprzęty o doradzenie w tej kwestii.
Chodzi mi o F70 w wersji standard i Omegę z dwoma cewkami. Cena jest w zasadzie taka sama.
Co będzie lepsze na drobnicę.
Z góry dzięki za wszelkie informacje
Napisano
witam.miałem podobny dylemat co Ty.Byłem zdecydowany w 90% na omege.Po długim czasie wertowania neta kupiłem x-terra 705 ,której wcześniej nie brałem pod uwage.
Pozdro
Napisano
Idąc tym tokiem myślenia.

Witam.
Miałem podobny dylemat co Ty. Byłem zdecydowany w 95% na F70. Po długim czasie wertowania neta kupiłem Teknetics T2 LTD Black, którego wcześniej nie brałem pod uwagę.
Pozdro
Napisano
Kol jacho nie pompuj sie tak,ja tylko opisałem swoją sytuacje.
Na innym forum chwaliłeś omege w tym przedziale cenowym.
Jak to jest-dla każdego coś innego?
Pozdro
Napisano
Wyluzuj. Odpowiedziałem tak samo jak ty i w 100% zgodnie z prawdą. Aż strach coś powiedzieć.

Chwalę omegę bo to jeden z najlepszych wykrywaczy w swojej klasie cenowej. Ale jeśli miałbym wybierać dla siebie to brałbym F70. Jeśli ktoś by mi powiedział że zależy mu na prostocie obsługi to poleciłbym Omegę. Tutaj nie podano żadnych preferencji. Więc padło na F70.
Już więcej nic nie mówię bo się niemiło robi.
Napisano
Kiedy omega usadowila sie na rynku fishery mocno polecialy cenowo i F70 nowy ponizej 2400 to lakomy kasek , x-terra 705 w podobnej cenie .Niezla gorke sobie brali.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie