maciodecember Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2011 WitamCzy warto szukać w starych wiejskich piwnicach? Mam na oku jedną przedwojenną, drugą starszą. Czy udało się komuś znaleźć coś zakopanego w piwnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemko26 Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 warto warto...POZDRO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 widzę że coś chyba w tym temacie.lato 2010.tak sobie zwiedzaliśmy teren.. i natrafiliśmy na taką oto piwniczkę,pozostałość chyba po jakiejś posiadłości bo w pobliżu drzewka owocowe.. a w około żadnego budynku.od drogi asfaltowej jakieś 50m zarośnięte krzakami- prawie nie widoczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 podchodzimy coraz bliżej... robi się coraz ciekawiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 i co dalej?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 murek dość szerokawy... a w środku NIESPODZIEWANKA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 bezdomni? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Dobra już będę cicho... co było tam takiego niespodziewanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 NIE!! NIE!! GORZEJ!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Czyżby W.G.? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 NASI:))))) JUŻ TU BYLI:))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Ciekawe co wytargali z pod tej podłogi?? podłoga z czerwonych cegieł jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rottontoy Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 jeżeli to miejscowość W.G. i dziura była przy okienku to nic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 No tak... Kiedyś kopałem w podobnej piwnicy ale wytargałem stamtąd tylko zawiasy(od drzwi oczywiście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Dokładnie, też przy tym byłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 tak koledzy właśnie chodzi tu o miejscowość W.G. :))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Zaraz się jeszcze okaże że się minęliśmy w drodze :) nie wracałeś może od torów w stronę drogi na Hordzieżke z wykrywką w ręku? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 a oto to OKIENKO i JA ROZCZAROWANY:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 w sensie że od kierunku gdzie znajdują się tory :) w stronę właśnie piwnicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 byliśmy wtedy na tzw. rozejrzeniu się w terenie.. ale oczywiście miejscówke obadaliśmy:)nic ciekawego nie wylazło.Sekal widzę że jesteś obeznany w tych terenach..? może byśmy się stykneli kiedyś na jakiś wspólny wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 W tym czerwonym na pewno nie rzucasz się w oczy:) ,auto też. Co do auta to też mam czerwone ale zawsze wożę fotelik dla dziecka-mało podpadające.Darz Dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Ogółem ja jestem spod warszawy ale w tamtych okolicach bywam bo mam rodzinę. Jestem za, ale trzeba poczekać aż śnieg stopnieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 była to bardziej wycieczka.. a czerwona koszulka poto, że jakby w razie zabrakło mi paliwa.. żeby mieli mnie łatwiej namierzyć:))sekal, więc kiele wiosny się odezwe.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 A nie pochodzisz może kolego z okolic W.Ok.? :)i czy ten czerwony samochód to twój? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 do W.O. mam jakieś 25 kilo:) a samochód kolegi po fachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.