otrong Napisano 25 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2011 Pamiętacie ten serial? Czy wiecie gdzie można zakupić całą serię?Ciężko gdziekolwiek znaleźć, a ostatni raz to oglądałem z 10 lat temu i jakoś tak mnie naszło żeby sobie jeszcze raz pooglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 Więc tak, niestety u nas ten serial jest nie osiągalny ale wystarczy odwiedzić jeden z zagranicznych portali aukcyjnych i wpisać Hercules: The Legendary Journeys i już można śmiało kupować :)A jak sobie wpiszesz Hercules: The Legendary Journeys - Season 1-6 *New* to delikatnie się trzymaj krzesła gdyż cały komplet kosztuje tylko 199$ hehe wychodzi 1.79$ za odcinek których było zaledwie 111!Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otrong Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2011 To wcale nie tak dużo?! Wysłałem zapytanie czy wyśle do Polski. Dam jeszcze pytanie w ogłoszeniach na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.