gizik184 Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Napisano 22 Styczeń 2011 Witam!Jestem nowym uzydkownikiem a za rowno posiadaczem Rutus Solaris. Mam pytanie odnosnie ustawienia Mixa, Statyczny i Dynamiczny. Jezeli wchodze w mix to jakie ustawienia powinny byc sygnal wiodocy i korekcja zelaza-brak,poziom1, pozim2? Tak samo Statyczny-sygnal wiodocy statyczny, ton statyczny, wznowienie skali, zero skali, do VCO to wiem o co chodzi. A ostatnie to Dynamika- dynamika 3 tonowa tak lub nie, korekcja zelaza o co tu chodzi jaka powinna byc, sygnal wiodocy dynamiczny, ton, wznowienie skali namierzenia. Jakie powinny byc ustawienia. prosze o pomoc z gory dziekuje
woytas Napisano 22 Styczeń 2011 Napisano 22 Styczeń 2011 Trudno o tym pisac bo:Warto poczytac instrukcje obslugi - ale nie jeden razWarto przeszukac forum - solaris jest chyba jednym z najbardziej opisanych wykrywaczy.Watek zablokuje bo powstanie kolejny - nic nowego nie wnoszacy makaron.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.