smolen Napisano 20 Styczeń 2011 Autor Napisano 20 Styczeń 2011 Witam,Proszę o określenie wartości tego wiosirka i skąd on pochodzi.Mam go po dziadku i jest na nim wybita data 1786...Pozdrawim
smolen Napisano 20 Styczeń 2011 Autor Napisano 20 Styczeń 2011 Sprzedawać nie chcę,ale byłem ciekaw,a teraz już wiem,ze koledzy: KOPACZ1 i kopijnik2 mają rację.Wielkie dzięki koledzy:)
smolen Napisano 20 Styczeń 2011 Autor Napisano 20 Styczeń 2011 Witam,Proszę o określenie wartości tego wiosirka i skąd on pochodzi.Mam go po dziadku i jest na nim wybita data 1786...Pozdrawim
andzy Napisano 20 Styczeń 2011 Napisano 20 Styczeń 2011 a wiec mimo fatalnego zdjecia bez problemu moge okreslic jego wartosc... powinien byc bezcenny skoro to rodzinna pamiatka po dziadku!! odkrywca nie jest od wyceny a jesli chodzi o cene to znajdz podobny na znanym portalu aukcyjnym i bedziesz mial wyznacznik. przy czym zastanow sie czy wartosc emocjonalna nie jest wieksza. pzdr
andzy Napisano 20 Styczeń 2011 Napisano 20 Styczeń 2011 sprobuj zrobic lepsze zdjecia, bez tego niczego sie nie dowiesz
Kopacz1 Napisano 20 Styczeń 2011 Napisano 20 Styczeń 2011 słaba fota ale to chyba o to biegapzdr.http://www.ma-shops.com/sesambestcoins/item.php5?id=7533&lang=en&curr=USDEUR&ref=froogcom
Pytanie
smolen
Witam,
Proszę o określenie wartości tego wiosirka i skąd on pochodzi.
Mam go po dziadku i jest na nim wybita data 1786...
Pozdrawim
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.