mlody pomern Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Napisano 19 Styczeń 2011 witam . co proponujecie . mam czas i nie spiesze sie z wyciaganiem z pochwy . spokojnie i powoli . w czym moczyc , jak wyciagnac i co dalej.
stock84 Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 Z tego co widać pochwa jest mocno zżarta.Musisz ją zdjąć z szabli i tak jak mówiłem wykonać czyszczenie oddzielnie.Jeżeli nie da się od razu to wrzuć ją np w rope niech trochę namoknie.Obstukaj np dębowym palikiem, złap żabką zaciskową za trzewik i w niego uderzaj młotkiem.Oczywi ście potrzebujesz jednej osoby do pomocy, która będzie trzymała szable w pionie gdy ty będziesz uderzał.Tylko niech nie łapie za kabłąk bo przy takim stanie może się pogiąć, najlepiej w rękawicach za trzpien głowni.Może zejść na każdej próbie trochę czasu ale przecież masz go pod dostatkiem.Model ten nie zawiera innych elementów jak stalowe więc elektroliza do obydwu ale z pochwy i tak nie wiele zostanie, co do głowni to też nie wróżę świetlanej przyszłośći a szkoda super sprawa.Przydało by się kilka lepszych fotek.Pzdr
stock84 Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 ..., która będzie trzymała szable w pionie..." i naturalnie w powietrzu
mlody pomern Napisano 20 Styczeń 2011 Autor Napisano 20 Styczeń 2011 dzieki z a rady . jak sciagne pochwe wrzuce fotki . pozdrawiam
stock84 Napisano 20 Styczeń 2011 Napisano 20 Styczeń 2011 Trochę późno było jak pisałem i wdarł się mały błąd:złap żabką zaciskową za trzewik i w niego uderzaj młotkiem"Uderzaj nie w trzewik a w żabkę na nim zaciśniętą:)Czekam na fotki z niecierpliwością:)
fidzir Napisano 22 Luty 2011 Napisano 22 Luty 2011 też jestem ciekawy co z tego wyjdzie fajny fant szkoda że w takim stanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.