mlody pomern Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2011 witam . co proponujecie . mam czas i nie spiesze sie z wyciaganiem z pochwy . spokojnie i powoli . w czym moczyc , jak wyciagnac i co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody pomern Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2011 takie zblizenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 Z tego co widać pochwa jest mocno zżarta.Musisz ją zdjąć z szabli i tak jak mówiłem wykonać czyszczenie oddzielnie.Jeżeli nie da się od razu to wrzuć ją np w rope niech trochę namoknie.Obstukaj np dębowym palikiem, złap żabką zaciskową za trzewik i w niego uderzaj młotkiem.Oczywi ście potrzebujesz jednej osoby do pomocy, która będzie trzymała szable w pionie gdy ty będziesz uderzał.Tylko niech nie łapie za kabłąk bo przy takim stanie może się pogiąć, najlepiej w rękawicach za trzpien głowni.Może zejść na każdej próbie trochę czasu ale przecież masz go pod dostatkiem.Model ten nie zawiera innych elementów jak stalowe więc elektroliza do obydwu ale z pochwy i tak nie wiele zostanie, co do głowni to też nie wróżę świetlanej przyszłośći a szkoda super sprawa.Przydało by się kilka lepszych fotek.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 ..., która będzie trzymała szable w pionie..." i naturalnie w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody pomern Napisano 20 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2011 dzieki z a rady . jak sciagne pochwe wrzuce fotki . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Trochę późno było jak pisałem i wdarł się mały błąd:złap żabką zaciskową za trzewik i w niego uderzaj młotkiem"Uderzaj nie w trzewik a w żabkę na nim zaciśniętą:)Czekam na fotki z niecierpliwością:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 I jak młody, ruszyłeś coś z czyszczeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 22 Luty 2011 Share Napisano 22 Luty 2011 też jestem ciekawy co z tego wyjdzie fajny fant szkoda że w takim stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.