archei Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Napisano 19 Styczeń 2011 Panowie poszukuje instrukcji jak regulaminowo zawiązać temblak bojowy do szabli wz.34
archei Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Napisano 19 Styczeń 2011 Panowie poszukuje instrukcji jak regulaminowo zawiązać temblak bojowy do szabli wz.34
kowalinho Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 W szabli wz34 nie trzeba wiązać temblaka przez otwór w jelcu, może być sposób uniwersalny.
archei Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Napisano 19 Styczeń 2011 Tak Tak ale jak ten temblak zawiązać czy jest gdzieś instrukcja ?
archei Napisano 9 Luty 2011 Autor Napisano 9 Luty 2011 To moj temblak jest chyba za krotki bo po włożeniu reki do (tak zawiązanego temblaka jak na ostatnim zdjęciu) bardzo trudno mi jest właściwie chycic szable i ja manewrowaćczy mógłbyś zamieścić zdjęcie jak trzymasz szable z założonym temblakiem na przegub dłoni?
archei Napisano 9 Luty 2011 Autor Napisano 9 Luty 2011 jeszcze pytanie kolego kowalinho jak w tak zawiązany temblak wkłada się rękę, jak w szabli wz.34 przepleść temblak przez oczko w jelca----------------------------------Komenda: Do boju szable" (Do boju broń").Wykonanie: Włożyć prawą rękę po przegub w temblak szabli(...)
kowalinho Napisano 10 Luty 2011 Napisano 10 Luty 2011 Przykładowe zdjęcie, choć nie moje, a kumpla.Jeśli temblak masz za krótki, to krótka piłka - kup dłuższy.
Pytanie
archei
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.