yoony Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Napisano 18 Styczeń 2011 Już w najbliższą sobotę odbędzie się kolejny Moto Weteran Bazar.Jak zwykle w styczniu w hali sportowej i expo.Podczas imprezy będzie można zobaczyć TKS'a Jacka Kopczyńskiego po remoncie .Organizatorzy zapraszają
bjar_1 Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 Liczę na to, że ktoś porobi zdjęć. Grupom RH też :)
ditko Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 I po bazarku , ludzi jak na odpuście , ceny z kosmosu , plus to to że można było oczy nacieszyc.
qviatus Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 Fajna impreza. Niestety nie mogłem w niej uczestniczyć.Wiecie może kiedy będą organizować coś podobnego z grupami rekonstruktorów?
Bartlomiej Napisano 15 Luty 2011 Napisano 15 Luty 2011 Kupuję sobie Polskę Zbrojną", tam reportaż z MWB, i co ja widzę? Stoi sobie Prusak z GRH Czarny Orzeł" (na 99% czeski błąd - Żelazny Orzeł"), i co trzyma na ramieniu? Tureckiego mausera :) Pozostawiam to bez komentarza, ukrócając plujki w stylu ze czegoś się nie da nabyć, od razu mówię, że sam złożyłem odlew na oryginalnych okuciach, a potem zakupiłem nawet deko. Jak dla mnie porażka. Może Polacy na dioramach będą trzymać szwedzkie mausery? A Niemcy brazylijskie? Bez komentarza.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.