Skocz do zawartości

Garrett EuroACE

szelo107

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam jestem posiadaczem owego wykrywacza od trzech tygodni wcześniej miałem Tekneticsa Deltę i Ace250 ,pierwszą jego zaletą jest konkretna sonda typu dd (w końcu Garrett się postarał)której brakowało w popularnym kanarku,cewka naprawdę ładnie zbiera,na polu gdzie już przeszukałem w każdy sposób i w każdym kierunku Deltą i Ace250,w pół godzinki znalazłem 6 monetek,kilka łusek i wiele innych kolorowych śmieci,drugim plusem jest głębokość w cm a nie w calach (chociaż czasami się myli) ale jest ok,trzecim plusem jest trochę lepsze wyważenie niż w Ace250,czwarty plus to czas pracy na oryginalnych bateriach energizer już prawie 30h i dalej jest 3 kreski ;),wielkim minusem jest to że inżynierowie Garretta nie dołożyli regulacji głośności,w zestawie niby są dobrej jakości słuchawki z regulacją ale nie każdy lubi chodzić w słuchawkach bynajmniej ja nie lubię bo muszę słyszeć co w okół mnie się dzieje,i czy sąsiad z siekierą nie leci bo po jego polu śmigam ;),drugim minusem jest to że Garrett także nie dołożył identyfikacji cyfrowej,na temat pin-pointa się nie wypowiem bo w Ace250 i w Delcie nie używałem w ogóle ;) ogólnie wykrywacz według mnie jest warty swojej ceny,jeżeli będziesz miał jeszcze jakieś pytania to śmiało pisz... -pozdro-

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie