tadeks6 Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Napisano 17 Styczeń 2011 Witam czy któryś z kolegów kopał w okolicach Bolimowa? Jeśli tak to czy trafiały się jakieś ciekawe fanty z 1wś???Pozdrawiam Tadek
czarek100 Napisano 17 Styczeń 2011 Napisano 17 Styczeń 2011 witam kolegę z tego co wiem to mieszkasz w ciekawej miejscowości nie kopałem w twoich okolicach ale poszukaj w Google lub na odkrywcy w wyszukiwarce może ktoś kopał.moim zdaniem warto kopać bo z tego co słyszałem że jest tam kilka cmentarzy wojennych wskazujących na to że coś się działo w tamtych latach w końcu przez tą miejscowość przechodziła linia frontu.
cacodaemon-skc Napisano 17 Styczeń 2011 Napisano 17 Styczeń 2011 bolimów jest istną piaskownicą przed przeczkolem, lecz zawsze można trafić fanta.Skc-e zapraszają w niedziele.
bartoszekbol Napisano 10 Luty 2011 Napisano 10 Luty 2011 Witam. Mieszkam w Bolimowie i generalnie ciężko znaleźć coś ciekawego aczkolwiek są miejsca nieprzekopane. Niedługo bedzie trzeba ruszyć na poszukiwania :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.