srg.steiner Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2011 za oknem wiosna",więc sezon czas zacząć, ale co z tego jak wszędzie niemiłosierne błoto po kolana,o mało co nie utopiłem w tym błocie samochodu próbując dojechać w pola,na polu nie lepiej,błoto po kolana.chodziłem 2 godz. a czułem się jak bym łaził pół dnia.za to spostrzegłem pełno dołków z jesieni i trafiłem przy okazji puszkę po tyskim i jedna 0.5 kopiejki.marnie.To już lepiej pogadać o czymś przyjemniejszym :) Jeździ ktoś z was na nartach?? Jakich i gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 kiedyś jezdziłem ale było to ok. 20 lat temu nawet zawody wygrywałem nie chwaląc się teraz mam używane fishery i nowiutkie buty za 200 euro ale nie mam kopa tak zwanego żeby pojezdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 chyba sprzedam wszystko wiek robi swoje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2011 przesiądź się na carvingi,łatwiej i lżej się na nich jeździ i o wiele szybciej :)) aby był warun na stoku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2011 ps.atomiki sl-ki,jak powiedział mój koleżka,same kręcą" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.