pemko26 Napisano 10 Luty 2011 Autor Napisano 10 Luty 2011 Ato mój godzinny wypadzik marnie ,ale zawsze coś...
RAJTEKZKS Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 Właśnie ostatnio jechałem do Torunia przez Gniezno i obserwując pola zastanawiałem się jakież tu fanty a szczególnie monetki mogą wychodzić:)Dzięki Tobie wiem teraz ,że ciekawe i interesujące :)Z wielką przyjemnością będę obserwował Twe wyniki a i kiedyś może sam postawie tu swą nogę by Ci coś podebrać::) Pozdrawiam
pemko26 Napisano 13 Luty 2011 Autor Napisano 13 Luty 2011 Zapraszam kolego RAJTEKZKS jak co to napisz połazimy razem...Zdrów...
RAJTEKZKS Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 Z przyjemnością kolego:)Dziękuje za zaproszonko:)
marv Napisano 7 Marzec 2011 Napisano 7 Marzec 2011 AAAaa... czyli nie było wypadu, ja w sobotę będąc u znajomych trochę chodziłem ale po 40 min dostałem sms o treści :NIE PRZYJECHAŁEŚ TU KOPAĆ!!!!!" to żem zawrócił :DD
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.