pupil Napisano 7 Marzec 2004 Autor Share Napisano 7 Marzec 2004 w tym roku przeprowadzam sie z pabianic do obornik,poszukuje zatem nowych przyjaciół ,kumpli z ktorymi 34 latek moglby wypic piwo przy pogaduchach o tajemnicach i historii regionu,a takze wybrac sie czasem na male szperanka..:) pozdrowionka pupil13@interia.pl 501668260.moze ktos napisze zapoznawczego smska. robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xx50k Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Witam czy to mają być Oborniki Śl. koło TRZEBNICY?jeśli tak to witam w naszym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pupil Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2004 ano te wlasnie..jak sie uda bede niebawem mieszkal na Lokietka.tyle ze na razie nie mam pracy,a wolalbym od tego zaczac.masz jakis mail..? walker33@ineria.pl czym sie zajmujecie..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xx50k Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 WitamTo bardzo dobrze że przeprowadzasz się na nasz teren,zajmujemy się tematem II Wojny Św., oraz Górami oczywiście Sowie. Odpisze na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xx50k Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 WitamRobert pochwal się jak udał się niedzielny wypad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 fajniutko bylo.zal tylko bierze ze te bunkry w konewce sa tak dewastowane.nie mialem czasu ale next time pojade tez do tomaszowa obejrzec ponownie rossi i lufcika.wlasciwie lufcika jeszcze nie widzialem wiec warto.pozderowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xx50k Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Witam ja chyba w majowy weekend pojadę z pomocnikiem (żoną)w Góry Sowie, tylko nie wien czy będzie chciała kopać, ostatnio się buntowała a mnie kręgosłup boli.nara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Musisz postraszyc ze poszukasz sobie nowego pomocnika do kopania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xx50k Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 I tak zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 co do maja to chyba niestety pieprzeni terrorysci mi go spiepsza..:(( pewnie bede tyral i dowiem sie dopiero w piatek..a chetnie bym sie gdzies wybral.ale jezeli wyjade do obornik to dam ci znac.moze razem skoczymy,chhetnie bym oblukalnowe sztolnie w walimiu.pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xx50k Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Witapod wielu lat mam pierwszy raz wolny majowy weekend i chociaż na jeden cały dzień muszę pojechać i pochodzić po sztolniach i ???Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.