Cowboys From Hell Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 Takie pytanko mam.Wiecie może ile się zarabia na godzinę na koparko-ładowarce w takich krajach jak Czechy, Niemcy lub Anglia?Dzisiaj odebrałem uprawnienia i będę szukał jakiejś robótki w tym kierunku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Z własnego doświadczenia wiem, że ciężko znaleźć pracę od razu po kursie. Dla pracodawców liczy się doświadczenie na sprzęcie. A co do pracy za granicą, to najpierw sprawdź, czy nasze uprawnienia są tam honorowane. W Anglii na przykład na obrotówki masz nie jak u nas podział na pojemność łyżki tylko na KM. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 No podobno we wszystkich krajach unii są tolerowane nasze uprawnienia.Wiem że o prace ciężko ale mimo wszystko chciałbym się dowiedzieć cennika.Tak na przyszłość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinyajaque Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 Anglia 550f tygodniowo 2 lata temu ( kolega tyle miał co pracowaliśmy razem w uk ) język komunikatywny ( jeśli chodzi o zakres obowiązków, musisz umieć się dogadać bo nikt za ciebie nie będzie kopał). Powinieneś znaleźć prace u byle ..... na miejscu co mało płaci , i nikt nie chce u niego pracować. Nabierzesz doświadczenia i po kilku miesiącach bye i szukasz roboty za lepszą kasę , a już masz papierek. kolega w.w już pracuje w Polsce 16 zł na godzinę : ale praca 5 km od domu i rodzina na miejscu :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 10:35 14-01-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 shinyajaque - zwracam uwagę na kulturę wypowiedzidziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.