XaXers Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Nie wiem czy zamieściłem w dobrym dziale i czy jest sens wyjawiania tego na światło dzienne jednak ta historia" dotknęła mnie bardzo....Myślałem nad tym dłuższy czas aż wreszcie pomyślałem- To jest ten czas by udowodnić że nie jesteśmy jedynie złodziejami" okradającymi skarb państwa... Jesteśmy ludźmiZ pozdrowieniami dla Pawła a także Karola i jego ekipy:D***Paweł***witam mam na imie pawel jestem chory mam bialaczke nie ma dal mnie rtunku lecz zwracam sie do was z prozba zawsze mazylem o wykrywaczu lecz nigdy nie bylo mnie stac i nie chcem wykrywacza tylko wybral bym sie z kims na poszukiwania z dwoma wykrywaczami jestem war-maz***Karol***witaj pawel nie moge wyslac ci wiadomosci na maila wiec pisze tu razem z kolegami chemy cie zabrac na wypad do niemiec i jezeli sie uda kupimy dla ciebie twoj wlasny wykrywacz jak bys mogl podac numer telefonu bylo by latwiej cos zorganizowac pozdrawiam karol i koledzy :)***Paweł***z tej strony pawel niestety nie moge sie zgodzic na wyjazd mam zbyt czesto badania a wykrywacz raczej sie nie przyda bo bog wie ile jeszcze pozyje pozdrawiam a jezeli chodzi o wyskok to tylko nie za daleko domu moj numer 7XXXXXXX5 Pozdrawiam: XaXers------------------------------------Ps:Jeśli któryś z moderatorów uważa że mój wpis nie ma sensu to proszę o usunięcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Witam jeżeli jest taka możliwość ja mogę zabrać kolegę Pawła na mały wypad z wykrywką mieszkam blisko Warszawy tylko prosił bym o jakiś kontakt pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Witam.Zawsze do dyspozycji Pawła,odezwij się.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Nie jestem upoważniony do ujawniania danych kolegów... Ale nr.kom jest Ogłoszeniach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 na razie poczta głosowa,dryndnę jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Proszę udowodnić skanem 2 dokumentów (najlepiej szpitalnych) udowadniających że P jest naprawdę chory. W dokumentach proszę zamazać dane osobowe z wyjątkiem imienia.Zbyt wiele takich historyjek już słyszałem, żeby uwierzyć bez dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 jacho opanuj się człowieku to nie komisja lekarska z orzeczeniem grupy na rentę przeta pisze chłopak jak byk że chciał by pochodzić z kimś a nie żąda zakupu dla niego sprzętu!!!!Jak widzę takie wypociny ludzi twojego pokroju to aż mi się bebechy wywracają masz rodzinę?Jest ktoś w niej chory?Oby nie.Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 jacho wiadomo, że w naszym pięknym kraju jest sporo naciągaczy, ale w tym przypadku nie wydaje mi się, żeby skanowanie dokumentów było wymagane? Wydaje mi się, że nie jest myślą kol. Paweł naciąganie kogoś na wykrywacz z najwyższej półki a uwierz mi kolego, że dla kogoś w takiej sytuacji jakiś jabel zawalający miejsce w garażu da dużo radości... Tudzież jest również mowa o zabraniu kol. Paweł na wykopki... Nic wielkiego a jednak... P.S.z tej strony pawel niestety nie moge sie zgodzic na wyjazd mam zbyt czesto badania a wykrywacz raczej sie nie przyda bo bog wie ile jeszcze pozyje pozdrawiam a jezeli chodzi o wyskok to tylko nie za daleko domu moj numer 7XXXXXXX5 " I chyba kolega nie naciąga....Pozdrowienia dla Pawła i ekipyt_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Proponuję zjednoczyć siły i zorganizować coś wspólnie czym więcej osób tym będzie fajniejsza zabawa dla Pawła i na pewno będzie pamiętał taki wypad bardzo długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Mam nadzieję że na gadaniu się nie skończy. tylko taki wyjazd z Pawłem zostanie zorganizowany . Chcę zorganizować taki wypad i to nie jest tylko gadanie ,oraz nie chcę żadnych skanów jak kolega jacho .Może Paweł na chwilę zapomni o swojej chorobie . Mi jest potrzebny tylko jakiś kontakt na ogłoszeniach nie mogę znależć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 kubutekoliver@interia.pl napisz na ten mail być może odpisze Ci. Jest z wpisu kol. Pawła.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Przepraszam. Biję się w pierś. Jakimś cudem przeoczyłem, że kolega nie chce wykrywacza. Dlatego cofam swoją durną w tych okolicznościach prośbę i zapraszam do wielkopolski na wspólne wykopki.Tak na marginesie to dajcie znać jak coś zorganizujecie. Może namówię współzamiataczy i wybierzemy się na jakiś wspólny wypad w wasze strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Może też redakcja odkrywcy podaruje jakieś gadżety dla Pawła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbitek0 Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 mariusz 12348- gdyby był organizowany taki wyjazd do Pawła, chetnie sie przyłącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Z miłą chęcią . Teraz to już tylko zależy od Pawła czy się odezwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbitek0 Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 szkoda tylko, ze wiosna tak daleko. No ale moze matka natura zrozumie i pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2011 I to mi się podoba ja niestety pochodzę z woj.Lubelskiego okolice Brześcia Litewskiego... Nie jestem zmotoryzowany ale chętnie bym pomógł gdybym mógł:)życzę udanego wypadu:)Może jakieś fotki z wyprawy zawitają na naszym forum:)Dziękuję za to że ze zrozumieniem i wyrazami współczucia podeszliście do danej sytuacji...A kto powiedział że marzenia się nie spełniają:)Pozdrawiam: XaXers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko33 Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Witam Cię Pawle jak i całe koleżeństwo. Mam dwie sprawy w temacie.1. Do Pawła. Paweł przede wszystkim chciałbym życzyć Tobie masę wytrwałości i wiary-Trzymaj się kolego. Po drugie chciałbym Cię przeprosić za tę bezmyślną wypowiedź. 2. Do ewentualnych organizatorów wypadu.Niestety posiadam tylko jeden sprzęt ale jeśli potrzebny będzie transport (Lublin, Warszawa, + województwa)to proszę pisać, pomogę na pewno, no i oczywiście oferuje też swój udział jeśli wypad organizowany był by w większym gronie. Pozdrawiam.J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Konkurencyjny portal w stosunku do odkrywcy, organizuje co roku zlot poszukiwaczy. Myślę, że warto by było powiedzieć o tym Pawłowi i zachęcić go do udziału, tam będzie mógł zderzyć się z większą grupą ludzi zakręconych na punkcie wykrywacza. Na pewno byłoby to dla niego ciekawą przygodą, a szczęście i chęć życia/walki są najlepszymi lekarstwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 kilka prób tele,zawsze skrytka głowa,czekamy na wpis Pawła na forum.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 na 100% mario, ale pamiętaj tylko niedziela :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Witam, nie wiem czy to nadal aktualne ale chetnie jakby co, dołączę się do akcji. Mieszkam co prawda ponad 200km ale posiadam dwa wykrywacze i chetnie podjadę by koledze pożyczyć. Nawet nie muszę szukać mogę chodzic obok i się mądrować co robić ;pTermin jaki mi odpowiada to tylko po 20 lutym z racji tego że autko czeka na odszkodowanie i naprawę, bo nadgorliwy cofacz potraktowal mi niemiłosiernie cały przód autka :(Jakby co, pisać na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotkiw Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Witam. Jestem podbudowany waszymi wpisami.Żałuję że nie mieszkam bliżej Pawła.Dobro czyni dobro.Paweł życzę dużo zdrowia,przyjaciół już masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 I co dalej? Będzie coś z tego czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Do mnie nikt nie odpisał pisałem na ogłoszeniach i wysyłałem emeila do Pawła mimo szczerych chęci na razie sprawa umarła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.