Skocz do zawartości

Życzliwość kolegów od szpadla

XaXers

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem czy zamieściłem w dobrym dziale i czy jest sens wyjawiania tego na światło dzienne jednak ta historia" dotknęła mnie bardzo....
Myślałem nad tym dłuższy czas aż wreszcie pomyślałem- To jest ten czas by udowodnić że nie jesteśmy jedynie złodziejami" okradającymi skarb państwa... Jesteśmy ludźmi

Z pozdrowieniami dla Pawła a także Karola i jego ekipy:D

***Paweł***

witam mam na imie pawel jestem chory mam bialaczke nie ma dal mnie rtunku lecz zwracam sie do was z prozba zawsze mazylem o wykrywaczu lecz nigdy nie bylo mnie stac i nie chcem wykrywacza tylko wybral bym sie z kims na poszukiwania z dwoma wykrywaczami jestem war-maz

***Karol***

witaj pawel nie moge wyslac ci wiadomosci na maila wiec pisze tu razem z kolegami chemy cie zabrac na wypad do niemiec i jezeli sie uda kupimy dla ciebie twoj wlasny wykrywacz jak bys mogl podac numer telefonu bylo by latwiej cos zorganizowac pozdrawiam karol i koledzy :)

***Paweł***

z tej strony pawel niestety nie moge sie zgodzic na wyjazd mam zbyt czesto badania a wykrywacz raczej sie nie przyda bo bog wie ile jeszcze pozyje pozdrawiam a jezeli chodzi o wyskok to tylko nie za daleko domu moj numer 7XXXXXXX5

Pozdrawiam: XaXers
------------------------------------
Ps:Jeśli któryś z moderatorów uważa że mój wpis nie ma sensu to proszę o usunięcie:)

Napisano
Proszę udowodnić skanem 2 dokumentów (najlepiej szpitalnych) udowadniających że P jest naprawdę chory. W dokumentach proszę zamazać dane osobowe z wyjątkiem imienia.
Zbyt wiele takich historyjek już słyszałem, żeby uwierzyć bez dowodów.
Napisano
jacho opanuj się człowieku to nie komisja lekarska z orzeczeniem grupy na rentę przeta pisze chłopak jak byk że chciał by pochodzić z kimś a nie żąda zakupu dla niego sprzętu!!!!Jak widzę takie wypociny ludzi twojego pokroju to aż mi się bebechy wywracają masz rodzinę?Jest ktoś w niej chory?Oby nie.Nie pozdrawiam
Napisano
jacho wiadomo, że w naszym pięknym kraju jest sporo naciągaczy, ale w tym przypadku nie wydaje mi się, żeby skanowanie dokumentów było wymagane? Wydaje mi się, że nie jest myślą kol. Paweł naciąganie kogoś na wykrywacz z najwyższej półki a uwierz mi kolego, że dla kogoś w takiej sytuacji jakiś jabel zawalający miejsce w garażu da dużo radości... Tudzież jest również mowa o zabraniu kol. Paweł na wykopki... Nic wielkiego a jednak...

P.S.z tej strony pawel niestety nie moge sie zgodzic na wyjazd mam zbyt czesto badania a wykrywacz raczej sie nie przyda bo bog wie ile jeszcze pozyje pozdrawiam a jezeli chodzi o wyskok to tylko nie za daleko domu moj numer 7XXXXXXX5 " I chyba kolega nie naciąga....
Pozdrowienia dla Pawła i ekipy
t_k
Napisano
Mam nadzieję że na gadaniu się nie skończy. tylko taki wyjazd z Pawłem zostanie zorganizowany . Chcę zorganizować taki wypad i to nie jest tylko gadanie ,oraz nie chcę żadnych skanów jak kolega jacho .Może Paweł na chwilę zapomni o swojej chorobie . Mi jest potrzebny tylko jakiś kontakt na ogłoszeniach nie mogę znależć
Napisano
Przepraszam. Biję się w pierś. Jakimś cudem przeoczyłem, że kolega nie chce wykrywacza. Dlatego cofam swoją durną w tych okolicznościach prośbę i zapraszam do wielkopolski na wspólne wykopki.

Tak na marginesie to dajcie znać jak coś zorganizujecie. Może namówię współzamiataczy i wybierzemy się na jakiś wspólny wypad w wasze strony.
Napisano
I to mi się podoba ja niestety pochodzę z woj.Lubelskiego okolice Brześcia Litewskiego... Nie jestem zmotoryzowany ale chętnie bym pomógł gdybym mógł:)
życzę udanego wypadu:)
Może jakieś fotki z wyprawy zawitają na naszym forum:)
Dziękuję za to że ze zrozumieniem i wyrazami współczucia podeszliście do danej sytuacji...
A kto powiedział że marzenia się nie spełniają:)
Pozdrawiam: XaXers
Napisano
Witam Cię Pawle jak i całe koleżeństwo.
Mam dwie sprawy w temacie.
1. Do Pawła.
Paweł przede wszystkim chciałbym życzyć Tobie masę wytrwałości i wiary-Trzymaj się kolego. Po drugie chciałbym Cię przeprosić za tę bezmyślną wypowiedź.
2. Do ewentualnych organizatorów wypadu.
Niestety posiadam tylko jeden sprzęt ale jeśli potrzebny będzie transport (Lublin, Warszawa, + województwa)to proszę pisać, pomogę na pewno, no i oczywiście oferuje też swój udział jeśli wypad organizowany był by w większym gronie. Pozdrawiam.J"
Napisano
Konkurencyjny portal w stosunku do odkrywcy, organizuje co roku zlot poszukiwaczy. Myślę, że warto by było powiedzieć o tym Pawłowi i zachęcić go do udziału, tam będzie mógł zderzyć się z większą grupą ludzi zakręconych na punkcie wykrywacza. Na pewno byłoby to dla niego ciekawą przygodą, a szczęście i chęć życia/walki są najlepszymi lekarstwami.
Napisano
Witam, nie wiem czy to nadal aktualne ale chetnie jakby co, dołączę się do akcji. Mieszkam co prawda ponad 200km ale posiadam dwa wykrywacze i chetnie podjadę by koledze pożyczyć. Nawet nie muszę szukać mogę chodzic obok i się mądrować co robić ;p
Termin jaki mi odpowiada to tylko po 20 lutym z racji tego że autko czeka na odszkodowanie i naprawę, bo nadgorliwy cofacz potraktowal mi niemiłosiernie cały przód autka :(
Jakby co, pisać na priva
Napisano
Witam. Jestem podbudowany waszymi wpisami.Żałuję że nie mieszkam bliżej Pawła.Dobro czyni dobro.Paweł życzę dużo zdrowia,przyjaciół już masz.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie