j. Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 Vojtaz2, pamietaj, ze to ja podsunąłem Ci pomysl na zgloszenie do tego konkursu!:)Gratuluje!!!Pozdrawiam,Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Luty 2011 Autor Share Napisano 1 Luty 2011 j. Z całym szacunkiem chylę czoło w twoim kierunku :) Dziękuję.Dziękujemy. Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 Wojtku wygrana w kieszeni nawet ja na was głosowałem a przed fantami chylę czoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Luty 2011 Autor Share Napisano 2 Luty 2011 Dziękujemy wszystkim za głosy na depozyt"A tak jak wczoraj obiecałem, kolejna wędrówka po Czechach dalej Zlate Hory. Kolejny zamek, dokładnie znajduje się w miejscowości Zlaté Hory-Horní Údolí Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Luty 2011 Autor Share Napisano 2 Luty 2011 troszeczkę o nim z mojego zbioru książek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Luty 2011 Autor Share Napisano 2 Luty 2011 Ruiny Koberstejn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Luty 2011 Autor Share Napisano 2 Luty 2011 A tu rysunek Koberstejnu Jutro jak czas i mróz za oknem pozwoli przeniesiemy się o 80 km w głąb Czech. do krzyżackiego zamku, w którym Niemcy podczas II wojny światowej więzili francuskich oficerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Luty 2011 Autor Share Napisano 4 Luty 2011 Witam, kolejny ciekawy zamek, zwłaszcza że jest co zwiedzać, ale po za nim w koło lasy górki pola, miejsce na wyprawę kilkudniową. dwa linki z netu. Ale polecam poszukać więcej :) http://fotoantgraf.blogspot.com/2009/08/blog-post.htmlhttp://www.msregion.cz/pl/ostravsko/pamatky/hrady-zamky/zamek-sovinec-11020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Luty 2011 Autor Share Napisano 4 Luty 2011 Dojazd od Zlatych Hor, często wymienianych wyżej w postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Luty 2011 Autor Share Napisano 4 Luty 2011 Z mojego zbioru książek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Luty 2011 Autor Share Napisano 4 Luty 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Luty 2011 Autor Share Napisano 4 Luty 2011 Jutro już w teren, ziemia trochę zmiękła, śniegu mniej. Jutro fanty, oby:-) . chciałbym zaprosić tych którym dzieci się urodziły i mają żony, nie martwcie się, weźcie je ze sobą, jest co zwiedzać, np. karlowa studanka ti miasteczko cud miód i malina, położone w rezerwacie przyrody, nocelgi no problem. i autobus na pradziada http://pl.wikipedia.org/wiki/Pradziad :-) Instrukcja jak się pozbyć rodzinki, i jak legalnie pokopać w wolnym czasie ha ha:) Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 Witam, dziś dwie klamry, trochę drobnicy, później dodam więcej fotek teraz idę bo mam robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 takie coś, jest w id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 odznaczenie austro węgry. jest w ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 Klamra prawdopodobnie w 90% napoleońska . ozdoba po niżej nie wiem co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 Klamra bez nakładki, pruska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 kawałek starej ozdoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 austro węgierska ozdoba ? wytłaczana z otworami na gwoździki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 Kto zgubił akumulatorek? świeża zguba, zero śladu rdzy, wody, zanieczyszczeń :) Kto się przyzna to oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 dziwne kółeczko z postacią która ma na sobie linę a pod sobą drabinę. Taka drobnostka z aluminium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 trochę złomu cz.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 złom cz.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 złom cz.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.