vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Napisano 31 Marzec 2011 Witam po przydrożnym rowie co wyskoczyły tylko dwie manierki ruszyliśmy na skryty, Dominik trafił depozyt z narzędziami,oraz z hełmem
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Napisano 31 Marzec 2011 coraz więcej złomku, pewnie właściciel depozytu myślał że wróci po przejściu frontu i w razie zniszczeń będzie miał czym remontować swój dom.
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Napisano 31 Marzec 2011 część tych narzędzi dobrze wyglądała i została zabrana ze sobą
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Napisano 31 Marzec 2011 Jak jest jeden depozyt to i musi być drugi i tak się stało, słoiki weki a w środku zawartość w białych woreczkach
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Napisano 31 Marzec 2011 Między czasie Dominik dokopał się do hełmu, aa będą filmiki, tylko po maratonie, w poniedziałek będę dodawał
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Napisano 31 Marzec 2011 No to na razie tyle:) Do Jutra, w poniedziałek ukażą się filmiki i odkryjecie tajemnice dzisiejszych skrytek. Pozdrawiam
ALG Napisano 31 Marzec 2011 Napisano 31 Marzec 2011 gratulacje! Ja już zapomniałem jak to wygląda. Pozdrowienia z N.
vojtaz2 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Napisano 1 Kwiecień 2011 ALG dziękuję :) Właśnie nowy dzionek i ruszamy o 9 czyli za godzinkę:) Za oknem pogoda w kratkę a górki czeskie widać słabo, chyba tam pada deszcz, nie szkodzi my chłopaki z polski jesteśmy nieustraszeni. A na foto wczorajsza wpinka. wczoraj nie miałem już sił i czasu żeby pokazać ją wam na forum. Pozdrawiam
vojtaz2 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Napisano 1 Kwiecień 2011 rewers, z tego fanta najbardziej się cieszę, dla moich przypuszczeń co to jest dla pewności wrzucę na id. Po za tym fanty wykopane blisko drogi w mojej ulubionej miejscowości, wtajemniczeni wiedzą gdzie kopię się:) Proste :) gdzieś jest fotka drogowskazu:)
vojtaz2 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Napisano 2 Kwiecień 2011 Dnes také budu hledat mince. ;-) Idę się pakować :) Pozdrawiam
vojtaz2 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Napisano 2 Kwiecień 2011 Najpierw zaczynam od słabych odkryć:) Po za tym spid3r jaka twoja ekipa??!! ja nie mam żadnej a ty mi tu wyjeżdżasz" z ekipami, podzieliłeś się jak wielogatunkowe bydło? wszyscy jesteśmy Polakami jedną rodziną, bez podziałów !!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.