vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Witam po przydrożnym rowie co wyskoczyły tylko dwie manierki ruszyliśmy na skryty, Dominik trafił depozyt z narzędziami,oraz z hełmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 coraz więcej złomku, pewnie właściciel depozytu myślał że wróci po przejściu frontu i w razie zniszczeń będzie miał czym remontować swój dom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 część tych narzędzi dobrze wyglądała i została zabrana ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Jeszcze maraton trwa aż do Niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 następny wariat pozdro bracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Jak jest jeden depozyt to i musi być drugi i tak się stało, słoiki weki a w środku zawartość w białych woreczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Między czasie Dominik dokopał się do hełmu, aa będą filmiki, tylko po maratonie, w poniedziałek będę dodawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 No to na razie tyle:) Do Jutra, w poniedziałek ukażą się filmiki i odkryjecie tajemnice dzisiejszych skrytek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 gratulacje! Ja już zapomniałem jak to wygląda. Pozdrowienia z N. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 ALG dziękuję :) Właśnie nowy dzionek i ruszamy o 9 czyli za godzinkę:) Za oknem pogoda w kratkę a górki czeskie widać słabo, chyba tam pada deszcz, nie szkodzi my chłopaki z polski jesteśmy nieustraszeni. A na foto wczorajsza wpinka. wczoraj nie miałem już sił i czasu żeby pokazać ją wam na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Dziś tylko ja mogę się pochwalić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 No i jakieś odznaczenie strażackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 przybliżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 rewers, z tego fanta najbardziej się cieszę, dla moich przypuszczeń co to jest dla pewności wrzucę na id. Po za tym fanty wykopane blisko drogi w mojej ulubionej miejscowości, wtajemniczeni wiedzą gdzie kopię się:) Proste :) gdzieś jest fotka drogowskazu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Witajcie, fancik po umyciu wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 rewersik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 mince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Dnes také budu hledat mince. ;-) Idę się pakować :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 ale żeś sreberko ładne wyrwał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Jak tam moja ekipa się dzisiaj sprawiła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Najpierw zaczynam od słabych odkryć:) Po za tym spid3r jaka twoja ekipa??!! ja nie mam żadnej a ty mi tu wyjeżdżasz" z ekipami, podzieliłeś się jak wielogatunkowe bydło? wszyscy jesteśmy Polakami jedną rodziną, bez podziałów !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Nikuś kopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.