polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Witam koledzy, może jakiś wypadzik sobota 15 .01. 11 czas się poznać...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 20:57 08-01-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 spoko spoko ale niech ujrzę pierwsze źdźbło trawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Talgo dziś byłem i widziałem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kieras Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 WitamKolega polan77 wczorajszym wątkiem na naszych odkryciach zmotywował do ruszenia w teren. Jestem jak najbardziej za . Prosze o info gdzie....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 kieras co myślisz o lasach przy lubochni,a spotkanie sklep w wiosce godzine dogadamy...Zdrów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Witam Panowie!! jestem z Gniezna czy była by opcja dołączenia do wykopków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 marv niema problemu 15.01 sobota lasy koło Lubochni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Ok,dzięki :) jak zdrowie dopisze to postaram się przybyć,póki co leczę katar.Co do miejsca spotkania czy chodzi i sklep w okolicach stadniny koni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2011 tak marv...szybkiego powrotu do zdrowia i zeby gleba mocno nie zmarzła.ZDRÓW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 sie ma!jak by Talgo się zdecydował to może bym też wpadł bo samemu nie chce mi się jechać z Wągrowca. fajnie było by pokopać w większym gronie. Ja w niedziele pokopałem na polach gdzie nie ma wody można bez problemu kopać ziemia mięciutka, śniegu w sobotę już nie będzie!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 A więc panowie trza podjąć decyzje ,ja to widze tak (sklep w lubochni godz 9.00)ZDRÓw!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Wczoraj byłem na wykopkach i żem się bardziej pochorował :( Tak,że Panowie jedzcie beze mnie.Płytkich dołków!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2011 Wygląda na to ,że sam po kopie dzięki marv za płytkie dołki i szybkiego powrotu do zdrowia...może innym razem jak co to pisz p.mmmm@wp.pl...ZDRÓW!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kieras Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 WitamCzy wypad nadal aktualny? W sobote bylem w pracy wiec wypadzik nie wypalił. Co Panowie powiedza na przyszły weekend ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemko26 Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Witam kieras jestem z okolicy i odpowiada mi sobota...pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kieras Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Witam.Czy ktos chetny na wypad w ten weekend w koncu trzeba ruszyc.? P.S Kolego pemko26 czy twoj poprzedni nick to polan77?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.