Skocz do zawartości

Trzemeszno Gniezno Witkowo

polan77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam koledzy, może jakiś wypadzik sobota 15 .01. 11 czas się poznać...

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 20:57 08-01-2011
Napisano
Witam
Kolega polan77 wczorajszym wątkiem na naszych odkryciach zmotywował do ruszenia w teren. Jestem jak najbardziej za . Prosze o info gdzie....
Pozdrawiam
Napisano
Ok,dzięki :) jak zdrowie dopisze to postaram się przybyć,póki co leczę katar.Co do miejsca spotkania czy chodzi i sklep w okolicach stadniny koni?
Napisano
sie ma!

jak by Talgo się zdecydował to może bym też wpadł bo samemu nie chce mi się jechać z Wągrowca. fajnie było by pokopać w większym gronie. Ja w niedziele pokopałem na polach gdzie nie ma wody można bez problemu kopać ziemia mięciutka, śniegu w sobotę już nie będzie!

pozdro!
Napisano
Wczoraj byłem na wykopkach i żem się bardziej pochorował :( Tak,że Panowie jedzcie beze mnie.Płytkich dołków!!
Napisano
Wygląda na to ,że sam po kopie dzięki marv za płytkie dołki i szybkiego powrotu do zdrowia...może innym razem jak co to pisz p.mmmm@wp.pl...ZDRÓW!!!
Napisano
Witam
Czy wypad nadal aktualny? W sobote bylem w pracy wiec wypadzik nie wypalił. Co Panowie powiedza na przyszły weekend ?? Pozdrawiam
  • 3 months later...
Napisano
Witam.Czy ktos chetny na wypad w ten weekend w koncu trzeba ruszyc.? P.S Kolego pemko26 czy twoj poprzedni nick to polan77?? Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie