marv Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 OO widzę że wypadzik się udał.Jednak na Lubochni w lasach są jakieś łuski, jak jak tam latem chodziłem to tylko jedna myśliwska Sellier&Bellot 12 się trafiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 A na polach wysyp gaciaków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 marv jak tam zdrówko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 A nie narzekam, dostałem mocniejszy antybiotyk i mam nadzieję,że na przyszły tydzień będę do życia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 TO może w sobote wypadzik marv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLAS370 Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 tyfus używam na przemian kopiąc z żonką kanarka250 i rutusika ultra2 i jestem zadowolony.pozdro.płytkich dołków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.