Skocz do zawartości

all1

zielony.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
po pierwsze
tematy zamyka moderacja...
po drugie
pierwsza linia załatwiania spraw technicznych - to kontakt z moderacją...
a nie pisanie - na głównym
po trzecie
wykazałeś się energią do wygenerowania kilku postów w dwóch wątkach - odnoszących się do łędnego działania" forum...
czego nie stwierdzono
powyższe - stwierdzenie - ie róbcie tu szamba" bez adnotacji w wątku Pytanie do moderatora." - samo w sobie jest szambem...
---------------------
Resume:
Zadałem proste pytanie na które oczekiwałem żeczowej odpowiedzi...
pytania tego typu do modów na PW
Ale - po sprawdzeniu zasadności
Jak widać - Coś Się Komuś Wydawało" - i strzelał z grubej rury...

Temat będzie zamknięty po wyjaśnieniu w wątku Pytanie do moderatora....
i myślę ...Zrozumiałem Wasze intencje, nie ma problemu, jak byś nie chciał zabłysnąć, i troszkę uważniej poczytać to byś dostrzegł o co mi chodzi, baj:)... - co najmniej Przepraszam się należy Tyfusowi...
  • Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
zielony. - ja nieśmiało i grzecznie ... zaproponuję ci pohamować rozbuchane emocje, albo jak wolisz - nie spinaj się.

sam mącisz, a później ryczysz na innych, że ci jakieś szambo robią ... z czego ? jakaś prywatna własność ? prawa autorskie ? nie widzę znaczka R ...

sam zacząłeś ... a podobno najważniejsze jest jak się kończy ...

dlatego proszę ... pomyśl nad tym co piszesz i w jakiej formie to piszesz.
Napisano
Zielony napisałeś że chodzisz na dyskryminacji 7/10 , miałem kiedyś all-1 i moim zdaniem za wysoko masz dyskryminacje ustawioną z tego co pamiętam All-1 pomija np. 20 groszy współczesne już na dyskryminacji 5,5., więc pomijasz już drobne monetki i kolorki i nie dziwie się że kopiesz tylko duży złom bo wszystkie drobiazgi pominołeś do tej pory .Ustaw dyskryminacje na 4,5 to się nakopiesz troszkę ale monetek nie pominiesz wtedy bo jestem pewien że na takiej dyskryminacji masz mało sygnałów do kopania to na + ale pomijasz drobne kolorki. Najlepiej spawdź sobie swojego alla i ustaw go tak żeby nie pomijał już np. 10 groszy co prawdopodobnie będzie na dyskryminacji 4,5.
Napisano
Witaj, dokładnie jak mówisz, jak już napisałem pare postów wcześniej chodzę max 4/10, a dopiero jak coś znajdę to podkręcam dyskr, tak żeby wiedzieć z czym mam do czynienia, a wtedy podkręciłem aż do 7/10 mając prawie obustronny sygnał. Piszę prawie, ponieważ sygnał w jedną stronę od 5/10 był taki trochę przytłumiony(opózniony) i to mnie zaintrygowało, teraz już wiem że tak sygnalizuje większy zardzewiały metal. Ciekawe kolorowe rzeczy takie jak np monetki super dzwięczą w dwie strony do max 6/10, a pózniej nagła cisza, pozdrawiam;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie