Skocz do zawartości

all1

zielony.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Bardzo ładny.Myślę że wykrywacz który wykonujemy sami,choćby nie w całości,nabiera ogromnej wartości dla właściciela i jest jego oczkiem w głowie".Pozdrawiam.
Napisano
Zielony na poziomie 6 dyskryminacja w all jest za wysoka dlatego miałeś mało sygnałów zejdz poniżej 5 najlepiej znany test z gwożdziem wytnij go i w pole ja tak robiłem dawało to lepsze rezultaty.pozdrawiam
Napisano
Dlatego aby iść w teren należy zrobić ustawienia samemu ja miałem 5 nawet niżej ty masz 6 ,a też miałem oryginał,tak więc dałem tylko propozycję pobawić się gwożdziem i dyskryminacją
Napisano
Cześć koledzy, normalnie to ja chodzę na 3.5 4 max, czasami jak na tej zupełnie nie zaśmieconej miejscówce to w ogóle na 0, a jak coś pika to sobie sprawdzam co to, właśnie podkręcając dyskryme, i jeżeli mam na 6/10 czysty sygnał w dwie strony to na bank super kolorek, może oczywiście być też jakiś gruby zwierz, ale wciskam pp i wtedy wiem że coś jest duże, naprawdę jak się człowiek nauczy tego sprzętu to w 70% mozna wiedzieć co jest pod sondą. Na 3.5 do 4 super wywala mi metalowy smieć, wiadomo polmosy mogą zmylić ale nie wszędzie one są pozdrawiam:)
Napisano
Ucieło 70%. Odnośnie tej miejscówy, to wróciłem dzisiaj i lipa, wymęczyłem z bulem dół, no ze dwadzieścia pare cm spokojnie, i nic dalej pika, z tą motyką to na księżyc , ludzi trochę za duzo było, a i ziemia jeszcze twarda, ale coś tam jest:)
Napisano
Cześć adam793, nie miałem ostatnio czasu łazić, ale pierwsze co, to tam wracam, kij wbiłem w to miejsce tak żeby już od razu kopać, co by nie było to napiszę co to pozdrawiam:)
Napisano
Byłem dzisiaj na mojej miejscówce i......NIc, same głęboko zalegajace żelastwo i często powtarzające się kawałki jakiegoś kolorowego ustrojstwa z małymi wzorkami, jedna 20 groszówka prl. To żelastwo było bardzo głęboko, grubo ponad 30cm, strasznie pordzewiały kawał pozawijanego metalu, dawał mi ładny sygnał w jedną stronę, a wdrugą był trochę słabszy, taki z delikatnym opuznieniem dyskr prawie 7/10, a jak wykopałem to dawał ledwo w jedną stronę, dziwne. Teraz takie sygnały będe pomijał, bo chcąc się utwierdzić w przekonaniu wykopałem jeszcze takie dwa pordzewiałe zawijasy z podobnej głębokości i to samo, jak jest kolorek to dzwoni jak w kościele z echem. Miejscówka chyba średnio kiepska ze wskazaniem na to drugie, pozdrawiam;)
Napisano
Tia, i tak trza robić, tylko chciałem się przekonać, myslę że polatam jeszcze z miesiąc, i już żadnego śmiecia nie wykopie, chyba że nastawie się na grubego zwierza, bo widzę że All nie ma z tym problemu:)
Napisano
zielony.

Kurde, po zmianie szaty graficznej forum coś urywa wyrazy, albo ja byki walę.
sąnda?
cholera bierzę.
--------------
tak
----------------------------
dzisiejsze posty
CO i gdzie urwało?
emotionkity i kropka na końcu zdania?

pozdrawiam;)
All nie ma z tym problemu:)
jasna cholera bierzę.
Napisano
Zadałem proste pytanie na które oczekiwałem żeczowej odpowiedzi bez żadnych aroganckich podtekstów z waszej strony, ok ortografia nie jest moją mocną stroną, będe musiał zainstalować program pokazujący błędy, wiesz kopijnik2, tak żeby nie przeciągać tej bezsensownej polemiki, poczułem się trochę zlekceważony, co zle świadczy o profesjonalizmie co poniektórych, jeżeli moje pytanie było dla Ciebie bąkiem to mówiąc o profesjonalizmie mam też na mysli Ciebie.
Napisano
Temat uważam za zamknięty, więc nie róbcie tu szamba, to jest wątek założony przeze mnie, aby się dzielić spostrzeżeniami na temat All-a, jak macie jakieś żale.....To już nie mój problem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie