sanchez18 Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 I ja witam i pozdrawiam poszukiwaczy z Malborka i okolic. Mieszkam tu stosunkowo od niedawna i chętnie bym poznał kolegów z okolicy.Może jakieś wspólne wykopki?
t.bron Napisano 18 Maj 2012 Napisano 18 Maj 2012 Witam, jest ktoś z okolic iławy chętny na wspolne poszukiwania? jestem zupełnie świeży w temacie, pomoge w czyms, chetnie poslucham rad i opowiesci starszych po fachu" kolegów. Pozdrawiam t.bron@wp.pl
woziu117 Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 Witam. Szukam kogoś kto używa obecnie wykrywacza Rutus Solaris z okolic Kwidzyna, Sztumu, Grudziądza, Iławy. Odkupiłem ten sprzęt i chciałbym porównać z innym egzemplarzem ponieważ wydaje mi się że coś w nim nie gra a raczej piszczy:) Proszę pisać na e-mail woziu117@onet.pl
cesar007 Napisano 21 Styczeń 2013 Napisano 21 Styczeń 2013 Witam brać detektorystow :) jestem z okolic Iławy, Susza. Jestem świeży w temacie ale pełen zapału. Bardzo chętnie tusze się z kimś doświadczonym. Posaidam ACE 150.
mariuszdzialo Napisano 23 Styczeń 2013 Napisano 23 Styczeń 2013 Zaczekaj do wiosny bo pogoda jest do kitu.Narka
Kiczka1111 Napisano 4 Marzec 2013 Napisano 4 Marzec 2013 Witam ja kopie w grudządzu i jestem zainteresowany grubym wypadem na cały dzień a może nawet na 2 ;) teraz kupiłem nowy sprzęt At pro i trzeba go przetestować ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.