fisherf2 Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 MALBORK WITA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanchez18 Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 I ja witam i pozdrawiam poszukiwaczy z Malborka i okolic. Mieszkam tu stosunkowo od niedawna i chętnie bym poznał kolegów z okolicy.Może jakieś wspólne wykopki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t.bron Napisano 18 Maj 2012 Share Napisano 18 Maj 2012 Witam, jest ktoś z okolic iławy chętny na wspolne poszukiwania? jestem zupełnie świeży w temacie, pomoge w czyms, chetnie poslucham rad i opowiesci starszych po fachu" kolegów. Pozdrawiam t.bron@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawoyt Napisano 22 Maj 2012 Share Napisano 22 Maj 2012 witam kolegów,Malbork-południe się kłania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woziu117 Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 Witam. Szukam kogoś kto używa obecnie wykrywacza Rutus Solaris z okolic Kwidzyna, Sztumu, Grudziądza, Iławy. Odkupiłem ten sprzęt i chciałbym porównać z innym egzemplarzem ponieważ wydaje mi się że coś w nim nie gra a raczej piszczy:) Proszę pisać na e-mail woziu117@onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaremo79 Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 Pozdrwienia z Kwidzyna.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cesar007 Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 Witam brać detektorystow :) jestem z okolic Iławy, Susza. Jestem świeży w temacie ale pełen zapału. Bardzo chętnie tusze się z kimś doświadczonym. Posaidam ACE 150. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 23 Styczeń 2013 Share Napisano 23 Styczeń 2013 Zaczekaj do wiosny bo pogoda jest do kitu.Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Witam ja kopie w grudządzu i jestem zainteresowany grubym wypadem na cały dzień a może nawet na 2 ;) teraz kupiłem nowy sprzęt At pro i trzeba go przetestować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.