korki09 Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Napisano 23 Grudzień 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Jakub (20lat) , militaria interesują mnie już kilka lat , lecz często z rożnych powodów pozbywałem się swoich fantów, a nie raz były unikaty, no cóż.. Teraz postanowiłem zacząć zbierać na poważnie. Od wiosny planuje tez ruszyć z wykrywką.Zakładam swój pierwszy temat.Chciałem pokazać wam swoją skromną kolekcje, która w miarę możliwości staram się powiększać , dzisiaj wrzucam bagnety , wraz z prezentem gwiazdkowym :) bagnetem RADOM (pojdzie na ID) oraz odznaczeniem Piłsudski 1918-1928 .W ciagu najblizszych dni wrzuce takze zdjecia, fantow powiazanych z militariami.W miare możliwości , w wolnym czasie bede sie starał udzielac na forum. Życzę Wszystkim Wesołych Świąt:) Pozdrawiam
korki09 Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Napisano 23 Grudzień 2010 #3 to był prezent gwiazdkowy, teraz reszta kolekcji.
korki09 Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Napisano 23 Grudzień 2010 #8 . Zdjecia #7 i #8 , perkun , znaleziony na Helu przy starym budynku, po elektrolizie.
polan77 Napisano 23 Grudzień 2010 Napisano 23 Grudzień 2010 No nie taka skromna ja nie mam ani jednego ,coś nie moge najść.Zdrów...
korki09 Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Napisano 23 Grudzień 2010 polan77-:) pisząc skromna miałem raczej na myśli ilość póki co:).Również Pozdrawiam!
chavez Napisano 23 Grudzień 2010 Napisano 23 Grudzień 2010 sam osobiście chciałem pogratulować fajnej kolekcji bagnetów ! ale odznaczenie piłsudczyka to SUPER SPRAWA !
korki09 Napisano 24 Grudzień 2010 Autor Napisano 24 Grudzień 2010 chavez - dzieki wielkie :) znalazłem chwilke czasu , wiec wrzucam zdjecia reszty przedmiotów , ktore w większosci sa zwiazane z militariami.Niektóre dla Was moga być poprostu złomem" , ja pozostawiam je w takim stanie jakim nabywam. Prosiłbym tylko jeżeli macie jakies pomysły odnosnie danego przedmiotu jak zabezpieczyc go przed dalszym niszczeniem , prosze pisac:)#1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.