Zwłoka Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Napisano 20 Grudzień 2010 No własnie czy to moze byc pas nosny do nosidła na lufy do MG.Jest parciany wiec D.A.K ??? sugeruje sie wybita palma na nim.
Zwłoka Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Napisano 20 Grudzień 2010 No własnie czy to moze byc pas nosny do nosidła na lufy do MG.Jest parciany wiec D.A.K ??? sugeruje sie wybita palma na nim.
R51 Napisano 20 Grudzień 2010 Napisano 20 Grudzień 2010 W monumentalnym dziele MG 34+ MG 42 German Uniwersal Machineguns Folke Myrwanga nie ma takich paskow, ale kto wie...
Zwłoka Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Napisano 22 Grudzień 2010 też szukałem i nie mogłem znalezc takiego do MG.Przez to załozyłem watek tutaj.Moze do podtrzymywania pasa z ladownicami...No niewiem,moze jakis zastepczy.Ktos ma jakies pomysły
Pytanie
Zwłoka
No własnie czy to moze byc pas nosny do nosidła na lufy do MG.Jest parciany wiec D.A.K ??? sugeruje sie wybita palma na nim.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.