khaki Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 Witam,Czy ktoś z was posiada w swoich zbiorach Panzer Tracts No. 4 Panzerkampfwagen IV i mógłby w jakiś sposób udostępnić ową publikację?PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Ja mam tą książkę jest to tylko wykaz wersji planiki zdjęcia czyste takie jak w Spielbergu na 60 stronach zmieszczono od Grosstractor 3 sylwetki boczne/tylko/I wszystkie wersje IV-ki.PoprzezNeubau-panzerkampfwagenIV i różnego rodzaju podwozia./prototypy/Jest to bryk, takie łosz and goł,Nie zabardzo mam pojęcie do czego kolega chce użyć tego wydawnictwa,W Trojcy są te same rysunki.Ja czekam na konkretne zeszyty do poszczególnych wersji.Jeśli to będzie to samo co z III to będę zadowolony.To jest publikacja Darlingtonu teraz wydaje to Panzer Tracts.Jest to ciekawostka nie publikacja merytoryczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khaki Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2011 Witam,Dziękuje za opisanie zwartości. Jeśli jest to faktycznie taki ogólnik to nie za bardzo jestem nim zainteresowany.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.